Fires

Generalment a l’entorn del fet religiós, trobada d’intercanvi que ha anat configurant amb el pas del temps l’esperit d’un poble.
Encenalls, trills, filosa, cendrada, filigrana, ronsal, bocabat, rodells, alambí, obra negra, llata, tornaganxes..., paraules gairebé en desús que ens ajuden a recuperar la identitat pròpia.
Un nou concepte de fira a l’entorn d’una bona taula, d’un bon àpat, d’un producte de la terra... Una nova forma de fomentar el turisme del nostre país i promocionar els nostres productes.
Trobada de mercaders i comerciants que es reuneixen en una població de forma regular. Aiguabarreig de productes, de gent, de colors i d’aromes: això és un mercat.
Comprar, vendre, intercanviar experiències, regatejos... Tot això ambientat en un període històric concret per tal de dotar la celebració d’una singularitat que la fan diferent.
Oferta al públic d’activitats comercials que configuren el desenvolupament econòmic d’un indret. Mil i un productes diferents en un espai obert a la trobada mercantil.
Aparador d’espectacles, oferta lúdica i intercanvi d’experiències, un punt de referència fonamental per a la professionalització i millora d’un sector econòmic.
Catalunya disposa d’una amplia programació de fires al llarg de l’any. Perquè el ciutadà i els diversos sectors implicats les tinguin al seu abast, resten catalogades anualment de forma oficial.

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Indica el teu correu electrònic i t?enviarem les novetats sobre les fires, festes i mercats de Catalunya.

Correu electrònic
Donar-me de baixa

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Diputació Barcelona (tots els portals) 2016
Diputació de Lleida Diputació de Girona Diputació de Barcelona 
festacatalunya · Tel. 938046359 · Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web