Fires

Fires tradicionals
Generalment a l’entorn del fet religiós, trobada d’intercanvi que ha anat configurant amb el pas del temps l’esperit d’un poble.
Fires d'oficis
Encenalls, trills, filosa, cendrada, filigrana, ronsal, bocabat, rodells, alambí, obra negra, llata, tornaganxes..., paraules gairebé en desús que ens ajuden a recuperar la identitat pròpia.
Fires gastronòmiques
Un nou concepte de fira a l’entorn d’una bona taula, d’un bon àpat, d’un producte de la terra... Una nova forma de fomentar el turisme del nostre país i promocionar els nostres productes.
Mercats
Trobada de mercaders i comerciants que es reuneixen en una població de forma regular. Aiguabarreig de productes, de gent, de colors i d’aromes: això és un mercat.
Fires històriques
Comprar, vendre, intercanviar experiències, regatejos... Tot això ambientat en un període històric concret per tal de dotar la celebració d’una singularitat que la fan diferent.
Fires multisectorials
Oferta al públic d’activitats comercials que configuren el desenvolupament econòmic d’un indret. Mil i un productes diferents en un espai obert a la trobada mercantil.
Calendari de Fires de Catalunya
Catalunya disposa d’una amplia programació de fires al llarg de l’any. Perquè el ciutadà i els diversos sectors implicats les tinguin al seu abast, resten catalogades anualment de forma oficial.

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web