Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada

Passeig Marítim de Canet de Mar ***

Visita Virtual

PODEU VISITAR-LO VIRTUALMENT EN 360º

Canet de Mar - Passeig Marítim

El passeig Marítim de Canet de Mar recorre la façana litoral enllaçant amb la població veïna d’Arenys de Mar. Les palmeres i la vegetació mediterrània el converteixen en un espai agradable per passejar a peu o en bicicleta, gaudir de la zona infantil, del circuit d’exercici físic i el de salut o espai lúdic per a la gent gran. Aquest espai ofereix a més un servei de restauració que durant els mesos d’estiu s’amplia.

Canet de Mar - Passeig Marítim
Canet de Mar - Passeig Marítim

Escultures com el Neptú sortint de la Mediterrània fan d’aquest espai un lloc més agradable entroncant amb la cultura i la tradició mediterrànies. A la part est del passeig marítim hi ha delimitada una àrea de protecció de la vegetació autòctona del litoral català com el fonoll marí, el rave de mar, el cascall marí o l’atzavara.

Canet de Mar - Passeig Marítim

Canet de Mar disposa de 2100 metres de costa amb dues platges, la de Canet de 1500 metres de llargada i la del Cavaió de 600 metres, amb múltiples serveis com són l’assistència de la Creu Roja i lloc de socors, passarel·les per a la gent amb disminucions físiques, un bon nombre de guinguetes o “xiringuitos”, dutxes i lavabos públics, canal d’entrada i sortida d’embarcacions o vehicle de salvament.

Canet de Mar - Passeig Marítim

El litoral està compost per un fons sorrenc. Les dues platges són planes i disposen d’un fàcil accés. El seu bon estat de conservació les ha fet mereixedores en els darrers anys de la qualificació de Bandera Blava que atorga la Unió Europea.

Canet de Mar - Passeig Marítim
Canet de Mar - Passeig Marítim


 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Canet de Mar - Ajuntament
On Menjar a Canet de Mar (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web