Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella

Ca l'Arnau de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar - Ca l'Arnau

La Torre de Ca l’Arnau (1914), obra de l’arquitecte Joan Amigó Barriga, és una casa modernista construïda formant cantonada entre els carrers Bellaire i Passada. És un edifici aïllat de planta rectangular constituïda per diversos cossos, de planta baixa i pis. Presenta una singular coberta composta de diversos vessants i nivells, entre els que s'intercalen terrasses transitables.

Malgrat de Mar - Ca l'Arnau
Malgrat de Mar - Ca l'Arnau

S'hi accedeix per una entrada porxada situada a l'angle de gregal, oberta amb tres pòrtics d'arc mixtilini que descansen sobre pilars de pedra decorats amb motius vegetals. Sobre d'aquesta hi ha una coberta a mode de marquesina acabada amb teules vidriades, sota la qual hi ha un esgrafiat amb motius florals.

Malgrat de Mar - Ca l'Arnau
Malgrat de Mar - Ca l'Arnau

El cos central té diverses finestres d'arc pla arrebossat i està caracteritzat per un ràfec de notable voladís acabat amb cabirons. A l'altre extrem hi ha un cos d'un sol nivell amb la part superior habilitada com a terrassa transitable.

Malgrat de Mar - Ca l'Arnau

La part posterior està definida per un cos longitudinal amb finestres d'arc pla arrebossat a la planta baixa i d'arc escarser al pis, amb un capcer sinuós rematat amb ceràmica vidriada a cada extrem. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat, amb un sòcol de pedra.


 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Malgrat de Mar - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
La Granadella - Setmana Santa 2023
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web