Festa Major d'Alguaire

Propera edició: 27/09/2019 a 29/09/2019
La Festa Major d'Alguaire és el màxim exponent de les festes populars, arriba any rere any en aquests dies en què tot just encetem la tardor, època especialment benigna i agradable.

La graella de programació és àmplia i pensada per a tothom, amb la col·laboració de les diferents associacions culturals, esportives i lúdiques locals, tot un seguit d’actes per satisfer les expectatives, des dels més petits als més grans.

Com sempre són uns dies en què veïns i forasters, aturem una mica el ritme de treball i aprofitem per sortir al carrer a gaudir i participar d'aquells actes que desperten la nostra curiositat i interès. Com altres anys comptem amb les activitats de sempre, jocs i cucanyes per a la mainada, les firetes, la zona de les penyes i la carpa pel jovent, la missa, les sardanes a la plaça i el ball i concert al Casal.

Alguaire - Festa Major


 

Centre informacio 1

Població: Alguaire

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Alguaire - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web