Olotx2

Propera edició: 16/02/2019 a 17/02/2019

Olotx2


L’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot ha preparat una nova edició de l’Olotx2 per tal de promoure el territori com a destí turístic tot l’any.

L’Olotx2 començarà el divendres 23 de febrer amb l’espectacle de “PEP PLAZA” (20.30h al Teatre Principal), continuarà el dissabte 24 amb l’actuació de Carlos Gramaje (Dagoll Dagom) amb el concert teatral “Al sud del Paral·lel”, un concert teatral que repassa les cançons més conegudes dels musicals de Dagoll Dagom (19 h a la plaça Major)  i s’allargarà fins al diumenge 25 amb el concert gratuït Viatjazz a Nova Orleans de la companyia Roger Canals (11.30h a la plaça Major). Durant tres dies, s’oferiran estades i reserves per a àpats que permetran gaudir dues persones al preu d’una. Visites guiades, entrada gratuïta als museus, passejades en burro i en poni i rutes en bicicleta, en cavall i carruatges o el comerç obert el diumenge al matí són algunes de les propostes de l’Olotx2, que també comptarà amb una oferta musical pels carrers de la ciutat el dissabte 24 de febrer a la tarda.

Olotx2 manté el format dels últims anys. Comença divendres amb una activitat com a inici d’un cap de setmana per viure amb intensitat Olot i la Garrotxa. Les ofertes en estades i àpats del primer any s’han anat ampliant a cada edició amb nous establiments i més activitats a la ciutat d’Olot i a la resta de municipis de la comarca. Les propostes que s’ofereixen estan pensades exclusivament per a Olotx2 per donar singularitat a cada convocatòria i aconseguir atraure nous visitants i fidelitzar les persones que, any rere any, hi participen.

La campanya de l’Olotx2 manté l’essència de les darreres edicions per atraure visitants a la Garrotxa amb una proposta que valoritza l’oferta turística i comercial, l’objectiu és convertir la ciutat i la comarca durant aquell cap de setmana en un aparador d’activitats turístiques i gastronòmiques que es poden fer al llarg de tot l'any. 

Per a més informació: www.olotx2.cat

 

Centre informacio 1

Població: Olot

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Olot - Ajuntament
Olot - Agenda Olot
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web