Sant Jordi a Santa Eulàlia de Riuprimer

Propera edició: 23/04/2022

Santa Eulàlia de Riuprimer - Setmana Cultural de Sant Jordi


El pròxim 23 d’abril els nens i nenes de cicle superior de l’Escola “El Roure Gros” vendran roses des de les 9.00 h del matí fins a les 16.00 h a l’entrada del municipi, a la Plaça de la Vila – 1 d’Octubre i davant de l’escola (aquest darrer fins a les 17.00 h). 

A partir de les 19.00 h, es farà la presentació del llibre El funcionari estressat i altres “cuentus” a càrrec de l’autor riuprimerenc Frederic Tormo Reig. L’acte es farà a la Plaça de la Vila – 1 d’Octubre mantenint i extremant les mesures de seguretat dictaminades per la Generalitat de Catalunya.

El funcionari estressat i altres “cuentus” és el primer recull d’històries curtes en què en Frederic Tormo Reig s’estrena com a autor. Fent ús de la ironia i del sarcasme impulsa la narrativa a partir del mateix títol. Pretén riure’s de manera fàcil de certs tòpics molt presents a la nostra societat actual.

L’autor ens presenta un total de 10 històries en què les persones protagonistes surten perjudicades indiferentment de si són polítics com personatges alternatius, gent de poble i de ciutat, gent culta o inculta, funcionaris, entre d’altres.

Per tal de poder mantenir i extremar les mesures actuals de seguretat, es vetllarà l’accés a la plaça. Les persones assistents hauran d’accedir amb mascareta i respectar les distàncies de seguretat.

 

Centre informació 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Santa Eulàlia de Riuprimer - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web