Cursa de la Vinya i Pàmpol Trail a Sant Llorenç d'Hortons

Propera edició: 01/09/2024

Sant Llorenç d'Hortons - Cursa de la Vinya i Pàmpol Trail

Ambdues proves se celebraran el pròxim 3 de setembre, consolidades com dues de les cites esportives de referència i més prestigioses de tot el territori.

Sant Llorenç d’Hortons tornarà a acollir el pròxim mes de setembre dues de les cites esportives més esperades pels corredors i corredores de tot el país i dues proves d’un enorme prestigi i potencial, consolidades com a esdeveniments de referència en el circuit esportiu català. Es tracta de la Cursa de la Vinya i de la Pàmpol Trail, que enguany compleixen la seva vint-i-sisena i cinquena edicions, respectivament. 

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament impulsa aquest 2023 una nova convocatòria d’ambdues proves que any rere any convoquen a centenars d’esportistes vinguts de tot Catalunya atrets per la proposta única que ofereixen aquests dues curses: un entorn natural únic i privilegiat, rodejat de vinyes, on competir al més alt nivell. 

Les inscripcions per a ambdues proves, que tindran lloc el pròxim 3 de setembre, ja es poden formalitzar per via telemàtica:

26a Cursa de la Vinya

La Cursa de la Vinya de Sant Llorenç d’Hortons és la Súper Clàssica del Penedès. Durant 25 edicions ha fet somiar dues generacions de corredors i corredores amb camins vorejats de vinyes. La cursa, a més, té una doble puntuació per a la Lliga Championchip.

La distància és de 10 quilòmetres, aproximadament; i el recorregut està traçat en un 80% per camins. La sortida estarà situada a la plaça del Referèndum de l’1 d’Octubre i començarà a les 09 h. En aquest edició hi competiran quatre categories

  • Categoria I: 14-18 anys (ambdues incloses)
  • Categoria II: 19-40 anys (ambdues incloses) 
  • Categoria III: 41-60 anys (ambdues incloses)
  • Categoria IV: 61 anys en endavant

A la Cursa de la Vinya hi poden participar els menors a partir de 14 anys amb l’autorització pertinent. Tindran premi els tres primers classificats de les generals (masculina i femenina), i el primer classificat de cada categoria. A més, hi haurà premi per al primer i segon atleta local (masculí i femení) i també a l’atleta més jove i més gran. 

El preu de la inscripció és de 13€ (amb xip groc, aportat pel corredor) o 15€ (amb xip proporcionat per l’organització) i el mateix dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions. En aquest sentit, les inscripcions s’han de formalitzar abans del 31 d’agost o fins a esgotar les 450 places disponibles entre ambdues proves. 

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a esports@ajhortons.cat.

5a Pàmpol Trail

La Pàmpol Trail aglutina tot l'atractiu de la clàssica: mars de vinyes ondulants a dreta i esquerra, Montserrat de fons... Però, amplia el seu recorregut a 21,6 quilòmetres i arrenca per davant de la Cursa de la Vinya per a gaudir de la competició en un ambient excepcional. A més, la Pàmpol Trail és puntuable a la Lliga Trail Championchip

El recorregut està traçat en un 11% asfalt i un 89% per vinya, pista i corriols. La sortida estarà situada a la plaça del Referèndum de l’1 d’Octubre i la prova començarà a les 08 h. Les categories participants són les següents:

  • Categoria I: 14-18 anys (ambdues incloses).
  • Categoria II: 19-40 anys (ambdues incloses). 
  • Categoria III: 41-60 anys (ambdues incloses). 
  • Categoria IV: 61 anys en endavant.

Hi poden participar els menors a partir de 14 anys amb l’autorització pertinent; i tindran premi els tres primers classificats de les generals (masculina i femenina), i el primer classificat de cada categoria. Hi haurà premi per al primer i segon atleta local (masculí i femení) i també a l’atleta més jove i més gran. 

El preu de la inscripció és de 18€ (amb xip groc, aportat pel corredor) o 20€ (amb xip proporcionat per l’organització) i el mateix dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions. En aquest sentit, les inscripcions s’han de formalitzar abans del 31 d’agost o fins a esgotar les 450 places disponibles entre ambdues proves. 

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a esports@ajhortons.cat
 

Centre informació 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Sant Llorenç d’Hortons - Ajuntament
On Menjar a Sant Llorenç d�Hortons (Restaurants)
On dormir a Sant Llorenç d�Hortons
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web