La Mostra i Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts

Propera edició: 16/01/2021 a 17/01/2021
La 36a Mostra omplirà de festa els carrers el 25 i 26 de gener.

La 36a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica tornarà a omplir Vila Vella el 25 i 26 de gener, amb l’objectiu de continuar sent una festa per a la gent del poble i que també atregui l’interès de la màxima gent de fora que pugui visitar Sant Vicenç dels Horts durant aquells dies.

Un any més vindrà acompanyada de la Mostra Internacional de Pastisseria, que arriba a la 3a edició, amb sessions de pastisseria en directe a càrrec de professionals de reconegut prestigi com Maurici Cot, Stephanie Vastel, Ricard Martínez i Carla Rodrigues, entre d’altres. A més, s’hi donarà a conèixer la llista de les 50 millors pastisseries de tot Catalunya.

Precisament, el cartell de la 36a Mostra se centra en el món de la pastisseria, amb un dels elements emblemàtics d’aquest sector: la fava de cacau amb què s’obté la xocolata. Aquest motiu simbolitza també el producte de qualitat que caracteritza, en general, tota la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica.

Sant Vicenç dels Horts - La Mostra (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts)
Sant Vicenç dels Horts - La Mostra (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts)
Sant Vicenç dels Horts - La Mostra (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts)
Sant Vicenç dels Horts - La Mostra (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts)


Pel que fa al comerç i la gastronomia, en destaquen el showroom i l’exposició del concurs d’aparadors, al carrer de Mn. Josep Duran, i l’espai de dinamització de la plaça de Lluís Companys, amb show cookings i un apartat d’oficis gastronòmics per ensenyar com tallar la carn o com fer pasta fresca i pa. Els dies previs, diversos restaurants obriran les seves cuines per fer-hi receptes amb la ciutadania.

Quant a la branca d’agricultura, s’hi podrà conèixer la Borsa de Terres, un servei d’intermediació entre persones propietàries de finques abandonades o en desús i persones, associacions o cooperatives que necessiten terra per treballar. També s’informarà de l’Espai Test Agrari per testar nous projectes en un entorn favorable abans d’engegar un negoci.

 

Centre informacio 1

Diputació

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Sant Vicenç dels Horts- Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web