Festa i Fira de l'Oli i l'Oliva a Ullastrell

Propera edició: 14/01/2019 a 20/01/2019
Ullastrell s'omple amb tot d'activtats en motiu de la Festa i Fira de l'Oli i l'Oliva. La setmana culmina amb la Fira de productors locals, visites guiades al Molí d'Oli i una plantada d'oliveres.

Ullastrell - Festa de l'Oli i l'Oliva (Foto: www.ullastrell.cat)

Ullastrell - Fira de l'Oli

Ullastrell - Festa i Fira de l'Oli i l'Oliva

 
Espectacles

18 de gener
Jornada tècnica "La qualitat en l'oli d'oliva. Sanitat i maneig en el conreu d'olivera"L’objectiu de la jornada serà la de tractar aspectes relacionats amb la sanitat, el maneig del conreu i la qualitat del producte.

És necessària prèvia inscripció a través de l’Oficina Comarcal del Vallès Occidental (tel. 937276490 – A/e: o a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Paral·lelament; també hi ha en marxa el III Concurs d'Oli d'Ullastrell, on per participar, els productors ullastrellencs amb cultius al municipi poden recollir una ampolla a l'Ajuntament fins el 17 de gener. El 19 de gener, es farà un tast popular per escollir el millor oli del poble.

 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Ullastrell

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Ullastrell - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web