Rutes i Senders a Taradell

ITINERARI NORD-SUD

Us proposem un itinerari per conèixer, bàsicament el nostre nucli antic, endinsant-vos també en espais d'interès natural.

Comença al Molí de l'Esquís i s'endinsa en el nucli antic de Taradell seguint el recorregut de la Riera i articulant el sistema d'espais verds urbans, potenciant la continuació cap al Parc de la Font Gran fins a arribar al bosquet del Vapor i és en aquest punt on el recorregut abandona el nucli urbà, en què es dóna una continuïtat física adequada a la xarxa d'espais d' interès natural (camps de conreu , antigues vinyes, boscos, masies catalogades, etc.) fins a arribar al final del recorregut , enllaçant amb el PR-C42, des d'on es pot accedir a la Tomba de Gasala i al monument Everest 85.

Taradell - Rutes i Senders


RECORREGUT PEL NUCLI URBÀ

Us proposem un recorregut pel nucli urbà, amb inici a la Plaça de les Eres, on podeu observar la Villa Maria, d'estil modernista. Baixeu pel carrer Sant Sebastià on podreu veure la capella de Sta. Llúcia i la Plaça del Gili. Seguiu fins a La Plaça on podreu veure la Torre d'en Carles i acabeu al Parc de la Font Gran.

Taradell - Rutes i Senders


RECORREGUT PER LA SAGRERA

Us proposem un recorregut pel nucli més antic de Taradell, la Sagrera.

Comença a l'Església de Sant Genís i només fent uns quants metres trobem la Rectoria i el Campanar Romànic . A l'altre banda de La Plaça podem observar la Torre de Don Carles i acabarem al Parc de la Font Gran.

Taradell - Rutes i Senders


SENDER DE PETIT RECORREGUT PR-C 42

El sender de petit recorregut PR-C 42 de Taradell te una distància total de 14,8 km. i és circular.

El desnivell acumulat és de 380 m. i la durada aproximada és de 4 hores i mitja.

La sortida és a la Font Gran , direcció a l'alzina pluricentenària del Pujol i a l'antiga pedrera del Pujol. Continua direcció a l'ermita de Sant Quirze, s'enfila cap a l'Enclusa, que és el punt més alt de Taradell. Passa a prop del Castell de Taradell i baixa fins a la tomba dels Sequers de Gasala i passa a prop del monument a l'expedició catalana Everest 85, que va ser la primera expedició catalana que va pujar al cim del món . Segueix cap al camp de golf tot vorejant -lo fins a arribar al punt de partida de la Font Gran.

Taradell - Rutes i Senders

 

Centre informació 1

Població: Taradell

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Taradell - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web