Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani a l'Ametlla de Mar

Propera edició: 23/04/2021 a 09/05/2021

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani a l'Ametlla de Mar.

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. En aquesta setmana la protagonista és la tonyina roja i els nostres cuiners, que amb les seves tècniques tant tradicionals com innovadores, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques.

El port de l’Ametlla de Mar, els seus restaurants i altres instal·lacions del municipi celebraran la Setmana de la Tonyina Roja. Per als amants d’aquest gran producte. Restaurants de l’Ametlla de Mar oferiran menús singulars dedicats a la tonyina roja.
 

Menús Gastronòmics de la Tonyina Roja

Els restaurants integrants del Club de Gastronomia elaboraran els menús de la Tonyina Roja del Mediterrani. Amb aquestes jornades es pretén promocionar la gastronomia local i un dels seus productes per excel·lència com és la Tonyina Roja.

En aquesta edició participaran diferents restaurants que crearan menús que posen en valor aquest peix del mediterrani tant preuat pel seu sabor i pels seus valors gastronòmics.

Ametlla de Mar - Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja

Ruta de la Tapa Roja

Del 26 d'abril al 12 de maig l’Ametlla de Mar es convertirà en la capital gastronòmica de la tonyina roja del Mediterrani. En aquesta ruta de la tapa roja participen els bars que ens serviran la tapa per un preu de 4.00 €. 

Per participar-hi hauràs d’emplenar la butlleta que hi ha al tríptic de la ruta amb els tampons de 5 bars diferents de la ruta, posar-hi les teves dades i dipositar-ho a les bústies que trobaràs als establiments que participen a la Ruta o a l’Oficina de Turisme del Parc Bon Repòs.

Premis per als participants de la Ruta.

- Tots  els participants entraran en el sorteig de 2 menús dobles per a les properes  jornades gastronòmiques del peix blau  del 1 a l’10 de juny (patrocinat per Turisme l’Ametlla de Mar)

- Entre tots els votants de la tapa guanyadora se sortejaran 20 Tuna Tours dobles ( patrocinat per Grup Balfegó).

 

Diada de la tonyina roja

El dissabte i diumenge 27 i 28 d'abril a  l'Ametlla de Mar hi haurà degustació de tapes al voltant de l'univers de la tonyina roja de l'Ametlla de Mar i estands amb productes locals, organitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Ametlla de Mar - Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani


 

Centre informacio 1

Població: L'Ametlla de Mar

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Ametlla de Mar, L´ - Ajuntament
On Menjar
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web