Teatre Auditori Llinars

Llinars del Vallès - Teatre Auditori

Llinars del Vallès - Teatre Auditori
Llinars del Vallès - Teatre Auditori


Es decidieix que la millor ubicació del nou Teatre Auditori seria el gran espai d'equipaments i zones verdes que l'Ajuntament té a la zona de Can Marquès. Alhora es convoca el concurs internacional d'arquitectura per decidir l'equip d'arquitectes que desenvoluparia el projecte. Els millors arquitectes del país i alguns d'Europa van presentar les seves propostes. El guanyador va ser el portuguès Álvaro Siza, un arquitecte reconegut mundialment.

L'edifici es dissenya per donar cabuda a l'activitat de teatre i música. La capacitat de la platea és de 296 butaques, sent aquesta la capacitat màxima aconsellada per la Generalitat per a un poble de la mida de Llinars. L'edifici té 3.200 m2 construïts en total. A part de la zona platea-escenari l'edifici té unes zones diverses on les entitats del poble podran realitzar les seves activitats. L'entorn de l'edifici està envoltat d'un parc de grans dimensions, 70.000 m2, amb zones de bosc, passeig i  parcs, que fan agradable la seva visita.

Aquest nou equipament acollirà les nombroses activitats que ja en aquests moments es realitzen a l'espai Cinema-Teatre-Sala: teatre, concerts, balls, conferències, etc. Les nostres entitats podran seguir fent les seves activitats en un nou espai més segur, més còmode i molt més ben equipat. Tindran, a més a més, nous serveis com magatzem, bar, cinema, camerins, sales d'assaig, bucs per assajar música... Els nous espais permetran també realitzar activitats a empreses i organitzacions del municipi i dels pobles de l'entorn, així com exposicions d'artistes locals. S'organitzaran també cicles de Teatre, Música i Cinema, que enriquiran la nostra activitat cultural. 

 

PROGRAMACIÓ

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web