Jornades de la Cuina del Senglar a Montseny

Propera edició: 09/11/2019 a 10/11/2019
Els productes de proximitat cada dia més presents a la taula, són símbol de qualitat i de valor afegit. En aquest cas, es tracte de l’aprofitament de la carn de caça de porc senglar, com a recurs natural i amb l’origen al massís del Montseny, en plena natura.

La comercialització de la carn de porc senglar és una potencialitat a fomentar en l’entorn del Montseny, com activitat cinegètica lligada a l’activitat turística i agroambiental, capaç de generar recursos i què, alhora reverteix en la preservació de l’espai natural rural.

Després de la caça, la carn de senglar que surt de l’Escorxador municipal i Sala de tractament de caça de l’Ajuntament de Montseny ho fa amb totes les garanties sanitàries. Tots els senglars que hi entren són analitzats per veterinaris. El procés segueix amb totes les garanties pel consumidor.

Les Jornades de la cuina del senglar conviden a gaudir de l’art culinari que practiquen els restauradors locals participants. La gastronomia dels sabors, condimentada de cultura tradicional, agafa tot el protagonisme.

Montseny - Jornades de la Cuina del Senglar

 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Montseny

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Montseny - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web