Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
Vinyols i els Arcs - VE DE VI, Festa del Vi 2023

Can Serra de Cardedeu

Cardedeu - Can Serra

Construïda per Miquel Serra a l’entorn de l’any 1780. Va ser usada com a masia i habitatge fins el 1835, quan va passar a ser propietat de l’Ajuntament, que la destinà a escoles públiques; l’any 1850 s’habilità el pis superior per a aula de classes i residència del mestre i es deixaren els baixos per a habitatges del masover. De 1873 a 1880 aquests baixos van servir per a dependències municipals, en cremar-se la casa de la vila de la Plaça Major. A la dècada dels anys setanta del segle XX es van construir nous grups escolars i can Serra s’emprà noves per als primers cursos d’educació; avui acull una escola bressol.

Cardedeu - Can Serra

És un edifici de tipologia de masia. Consta de planta baixa, pis i golfa, amb coberta de teula àrab a dues vessants. La façana principal orientada a migdia destaca per una capcer de perfil sinuós, originalment rematat per pinacles i actualment per esferes de pedra.

Cardedeu - Can SerraText extret de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic i Urbanístic de Cardedeu (1995). Diputació de Barcelona. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local.
 

Població: Cardedeu

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Cardedeu - Ajuntament
On Menjar a Cardedeu (Restaurants)
On Dormir - On Menjar a Cardedeu (Restaurants - Hotels - Pensions - Allotjaments)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Festival Instants de Celler Carol Vallès
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web