Casa Cortés o Vila Narcisa de Cardedeu

És una obra atribuïda segons alguns estudiosos a l’arquitecte Ramon Puig Gairalt –el 28 de juliol de 1917 s’està construint una tanca al costat del Torrent Llibre obra seva-; segons d’altres és un projecte de l’arquitecte Lluís Planas i Calvet al haver-se trobar un dibuix amb perspectiva de la casa signat per l’arquitecte.

Cardedeu - Casa Cortés o Villa Narcisa
Cardedeu - Casa Cortés o Villa Narcisa

Edifici de planta rectangular que consta de semi-soterrani, pis i golfa. En la façana nord o principal i en la de migdia destaquen els capcers de perfil sinuós i trencat que inclouen els buits de la planta golfa, d’arc de mig punt amb columnetes de secció circular. L’entrada principal està emfasitzada amb un porxo de planta corba i de coberta plana, limitada per una balustrada, recolzat en columnes de secció circular.

Cardedeu - Casa Cortés o Villa Narcisa
Cardedeu - Casa Cortés o Villa NarcisaText extret de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic i Urbanístic de Cardedeu (1995). Diputació de Barcelona. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local.
 

 

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Cardedeu

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Cardedeu - Ajuntament
On Menjar a Cardedeu (Restaurants)
On Dormir - On Menjar a Cardedeu (Restaurants - Hotels - Pensions - Allotjaments)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l�Ebre amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web