Casa Padrós i Casa Viñals de Cardedeu

La façana de la Casa Padrós està culminada per un singular acroteri (^limitat amb dos pinacles que enllacen i incorporen els buits circulars de les golfes). La resta de la façana està estucada amb estuc carreuat.

Cardedeu - Casa Padrós
Cardedeu - Casa Padrós

Can Viñals mostra elements formals del llenguatge eclèctic propi de la segona meitat del segle XIX, a l’igual que molts dels habitatges d’aquest carrer. La façana esta composta segons dos eixos, amb buits de proporciona verticals. El que conté l’entrada està emfatitzat per dos balcons amb balustrada de pedra artificial. L’ampit dels buits de la finestra recolza en cartel·les que emmarquen un alt-relleu d’un bust femení. Els buits estan tancats amb persiana de fusta de llibret mòbil i la finestra de planta baixa, amb reixa de barrots verticals amb dibuix central.

Cardedeu - Casa Viñals
Cardedeu - Casa Viñals

Cardedeu - Casa Viñals
Cardedeu - Casa Viñals
Cardedeu - Casa Viñals
Cardedeu - Casa Viñals


Text extret de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic i Urbanístic de Cardedeu (1995). Diputació de Barcelona. Servei del Patrimoni Arquitectònic Local.

 

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Cardedeu

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Cardedeu - Ajuntament
On Menjar a Cardedeu (Restaurants)
On Dormir - On Menjar a Cardedeu (Restaurants - Hotels - Pensions - Allotjaments)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l�Ebre amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web