Carnaval a Taradell

Propera edició: 29/02/2020

Carnaval de Taradell, organitzat per Ràdio Taradell amb la col·laboració de l'Ajuntament i Protecció Civil. Aquest any, la rua de la disbauxa serà el dissabte 9 de març i les inscripcions es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l'Ajuntament o a través d'un formulari al web de l'emissora (www.radiotaradell.net). Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa i, com a novetat, hi haurà dos accèssits a l'originalitat, un per cada categoria.

La concentració de carrosses serà a dos quarts de 6 de la tarda i es farà a l'avinguda dels Vilademany. Una hora després, es llegirà el pregó des de la plaça de l'Atlàntida.

La rua passarà pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, plaça de les Eres, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer Ramon Pou, carrer Sant Sebastià, plaça de les Eres i carrer de la Vila. Les carrosses o comparses que ho desitgin o necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

Taradell - Carnaval

 

Centre informacio 1

Diputació

Població: Taradell

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Taradell - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web