La Passió de Llinars del Vallès

Propera edició: 28/03/2020 a 05/04/2020

VENIU A MI. LA PASSIÓ DE LLINARS DEL VALLÈS

El grup Till-Tall de Llinars del Vallès porta fent teatre des del 1988 en què un grup de gent jove i entusiasta el va fundar amb intenció de dinamitzar la cultura al municipi. Amb aquest mateix entusiasme l’any 2000 el Till-Tall va posar en escena per primer cop aquesta Passió: Veniu a mi. La Passió de Llinars, una passió diferent, especial, propera, vital, emocionant....

Amb un llenguatge fresc i actual Veniu a mi aconsegueix l’apropament entre públic i actors i ajuda a redescobrir el missatge original de Jesús, que s’adreça a tothom, creients i no creients. L’obra respon a un text original de la directora del muntatge, Reyes Barragán, que ens presenta la història des d’un punt de vista femení, sense decorat, només amb la força dramàtica de la paraula i les emocions dels actors i del públic.

Aquesta és una passió molt jove, però és, segons opinió de tots els que l’han vista, una de les Passions més originals de Catalunya. Us animen a descobrir-la.

Llinars del Vallès - La Passió
Llinars del Vallès - La Passió


 

Espectacles

Abril 2019
Dissabte 6 i diumenge 7
Dissabte 13 i diumenge 14


A les 17h al Teatre Auditori de Llinars del Vallès
Rda Sant Antoni, 19
 

Compra d'entrades online aquí o físicament a l'OAC de l'Ajuntament (plaça de la Vila, 1) de dilluns a divendres de 9 a 20 h, només pagament amb targeta. I també els dies de les representacions al TA, una hora abans de l'inici de la funció.

 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Llinars del Vallès

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Llinars del Vallès - Ajuntament
On Menjar
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web