Una Tona de Màgia, Festival Internacional de Màgia de Tona

Propera edició: 04/05/2019 a 05/05/2019

El Festival Internacional de Màgia de Tona és un esdeveniment cultural que reunirà una vintena d’artistes del món de la màgia, tant locals com internacionals, al poble de Tona durant els dies 10, 11, 12 i 13 de maig de 2018. Durant el festival es programen diversos actes en diversos espais al poble. Cada espectacle pretén donar a conèixer les diverses maneres d’entendre la màgia i d’executar-la. La major part dels espectacles estaran destinats a un públic familiar encara que també hi haurà actuacions destinades al públic infantil i també pot haver-n’hi alguna només per adults.

Així doncs, el Festival Internacional de Màgia de Tona és un esdeveniment per aprendre més coses sobre el món de la màgia. Se seleccionaran artistes que treballen en diferents modalitats d’aquesta professió com la cartomàgia, les grans il·lusions, la màgia còmica, la manipulació, el teatre-màgia i el mentalisme, entre altres.

Per aprofundir en aquest caràcter d’aprenentatge sobre les modalitats dins de la màgia, també hi haurà un taller per als més menuts en què podran experimentar amb les seves pròpies mans l’art de la màgia i aprendran alguns jocs.

En Jordi Pota, mag i actor tonenc, és l’encarregat d’organitzar i decidir quins espectacles es veuran i es representaran. Tots els mags participants són professionals reconeguts dins del món de l’il·lusionisme tant per la manera de fer com per l’efectivitat davant del públic assistent.

Amb aquest Festival es vol aconseguir que Tona esdevingui un punt turístic i de referència en la zona durant els dies que es programen les actuacions i que es coneguin tots els racons del poble.

Per a més informació: www.unatonademagia.cat

Una Tona de Màgia


 

 

Centre informacio 1

Diputació

Població: Tona

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Tona - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web