Una Tona de Màgia, Festival Internacional de Màgia de Tona

Propera edició: 01/10/2020 a 04/10/2020

El Festival Internacional de Màgia de Tona és un esdeveniment cultural que reunirà una vinte­na d’artistes del món de la màgia, tant locals com internacionals, al poble de Tona durant els dies 2, 3, 4 i 5 de maig de 2019.

Durant el festival es programen diversos actes a diferents espais del poble. Cada espectacle pretén donar a conèixer les diverses maneres d’entendre la màgia i d’executar-la. La major part dels espectacles estaran destinats a un públic familiar encara que també hi haurà actua­cions destinades al públic infantil i també pot haver-n’hi alguna només per adults.

Una Tona de Màgia


El Festival Internacional de Màgia de Tona és un esdeveniment per aprendre més coses sobre el món de la màgia. Se seleccionaran artistes que treballen en diferents modalitats d’aquesta professió com la cartomàgia, les grans il·lusions, la màgia còmica, la manipulació, el teatre-màgia i el mentalisme, entre altres. Per aprofundir en aquest caràcter d’aprenentatge sobre les modalitats dins de la màgia, també hi haurà un taller per els més menuts en què podran experimentar amb les seves pròpies mans l’art de la màgia i aprendran alguns jocs.

A més, des del festival volem promoure la figura de les magues dins del món artístic, per aquest motiu Una Tona de Màgia se suma a la causa feminista i promou la visibilitat de les do­nes en tots els àmbits. L’art de la màgia no és paritari i és per aquest motiu que s’ha treballat i se seguirà treballant en un futur perquè hi hagi grans magues de tot el món en els espais del festival.

En Jordi Pota, mag i actor tonenc, és l’encarregat d’organitzar i decidir quins espectacles es veuran i es representaran. Tots els mags participants són professionals reconeguts dins del món de l’il·lusionisme tant per la manera de fer com per l’efectivitat davant del públic assis­tent.

Finalment, amb aquest Festival es vol aconseguir que Tona esdevingui un punt turístic i de referència a la zona durant els dies que es programen les actuacions i que es coneguin tots els racons del poble.


Per a més informació: www.unatonademagia.cat

Una Tona de Màgia


 

 

Centre informacio 1

Diputació

Població: Tona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Tona - Ajuntament
AMIC - Generalitat - PATRIMONI CULTURAL AMB ELS 5 SENTITS (lateral esquerra tot el web)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web