Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada

A través d'un gran angular, visió personal i inèdita de Canet de Mar

Canet de Mar - Festa de Trons

Blanca Arbell Brugarola, alcaldessa de Canet de Mar des de juny de 2015, ens ofereix una visió personal i inèdita del seu municipi.

Com és Canet?
Canet de Mar és una vila, malgrat ja hem crescut com per ser considerats una ciutat petita. Però s’hi respira ambient de poble. Tenim platja, muntanya i un patrimoni arquitectònic envejable, amb l’obra de Lluís Domènech i Montaner al capdavant.  La vall de Canet ens abriga i ens atorga una bonança climatològica que convida a sortir al carrer pràcticament tot l’any. Un poble amable i amb molta llum i sobretot, de gent acollidora.

Un racó per llegir un bon llibre:
Qualsevol dels nostres passeigs i parcs, el passeig Marítim, la zona del Santuari i parc de la Misericòrdia o el Turó del drac. I si és vol llegir a cobert, la Biblioteca P. Gual i Pujadas, ubicada a l’Ateneu Catalanista, obra de Lluís Domènech i Montaner.Per qui vulgui gresca, festa i diversió...
Sens dubte, qui vulgui carrer ha de venir a Canet. Aquí viuen i treballen Els Comediants, companyia internacional de teatre de carrer. L’associonisme és un dels nostres valors més preuats. Més d’un centenar d’entitats de tots els àmbits fan possible que no hi hagi setmana sense actes públics i oberts a tothom. A banda de les festes de calendari, com la Festa Major, Sant Jordi o Nadal, a Canet celebrem esdeveniments de ressò nacional, com el Canet Rock o la Fira Mercat Modernista. Però hi ha molt més. Us convido a gaudir-los.

Més que una tradició...
L’Aplec Pedracastell i la Festa de la Mare de Déu de la Misericòrdia. Siguem o no creients, pujar a la Creu de Pedracastell l’1 de maig per celebrar-hi l’aplec o visitar la patrona de Canet i del Maresme, la Misericòrdia, el 8 de setembre, són cites que els canetencs no defugim. Són tradicions originàriament catòliques però que traspassen el sentiment religiós i tothom fa seves. La devoció i l’estima per Nostra Senyora de la Misericòrdia és de tots els canetencs i maresmencs. 

No es pot marxar de Canet sense...
Fer alguna de les nostres rutes i passejades i tastar els vitralls de Canet, els dolços modernistes que trobareu a les nostres pastisseries.


Que ha suposat per Canet el rodatge de la sèrie “Joc de Trons”?
Ens ha situat encara més al punt de mira de buscadors de llocs interessants per visitar i descobrir. El fet que una producció d’aquest abast t’esculli és una promoció que si l’haguéssim de pagar no tindríem prou pressupost municipal.

Ara ens toca seguir-ho fent bé i crear les sinèrgies necessàries perquè s’hi impliqui tothom, comerços, empreses i ciutadania en general.


 

Població: Canet de Mar

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Canet de Mar - Ajuntament
On Menjar a Canet de Mar (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web