La Garriga - Corpus 2024
El Pinell de Brai - Pinell Art, Fira d�Artesania 2024
Vinyols i els Arcs - Festa del Vi 2024

Camí de Castellterçol a Castellcir

Entre els dos pobles hi ha, aproximadament, uns tres quilòmetres de distància. Paral·lel a la carretera, s’ha arranjat un camí per a la gent que vol fer el recorregut a peu o amb bicicleta. El sender entre Castellterçol i Castellcir és molt agradable i fàcil. De sorra premsada, està equipat amb algunes baranes de fusta i  pals amb senyals refrectants, per qui el vol fer de nit. També hi ha bancs per poder descansar una estona.

Castellterçol - Camí de Castellterçol a Castellcir (Foto: Ajuntament de Castellterçol)
Castellterçol - Camí de Castellterçol a Castellcir (Foto: Ajuntament de Castellterçol)

Des de Castellterçol, fa una lleugera pujada fins a Castellcir. A partir del camp de futbol hi ha unes bones vistes de l’altiplà del Moianès i el Pirineu, els boscos de Puig Castellar i Pregona, el Pujolet i tot el poble de Castellterçol. Més endavant el camí passa a tocar dels camps on pastura el bestiar dels masos de la Vall i la Vall-Llosana, i després travessa un alzinar. En arribar a Castellcir podem decidir entrar a visitar el poble o bé seguir recte fins el parc de La Quintana.

Aquest camí és molt popular perquè no és gens difícil de fer. Sol estar molt concorregut per famílies, gent gran, corredors, ciclistes de tots els nivells... També és un molt bon lloc per a la observació d’ocells. I els aficionats a la cerca de tresors, el Geocaching, hi poden buscar nou amagatalls molt ben camuflats.

Població: Castellterçol

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Castellterçol - Ajuntament
On Menjar a Castellterçol (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web