A través d'un gran angular, visió personal i inèdita de Tiana

Tiana - Alcaldessa

Ester Pujol Martí, alcaldessa de Tiana des de juny de 2011, ens ofereix una visió personal i inèdita del seu municipi.Com és Tiana?
Tiana és única, és acollidora, té moltes pells: aquells que han vingut nous, els de tota la vida, els estiuejants que s’han quedat ... Senzillament Tiana és única.Què és Tiana Negra? 
És l’únic Festival que tenim al país de novel.la negra en català, posiciona a Tiana en un àmbit únic del mapa cultural, Tiana Negra és una oportunitat i és un gran aparador dels talents que tenim als països catalans en referència a la novel.la negra.

Un racó per llegir un bon llibre:
El jardí d’entrada a l’Ermita de l’Alegria.

Per qui vulgui gresca, festa i diversió:
Primer de tot l’amabilitat de les persones que organitzen les festes. Seguidament, poden trobar la Festa dels Racons, la Festa Major, la Fira gastronòmica: Tast Tiana, les nits de jazz al Casal del poble, les Nits de Música als jardins de Lola Anglada i l’espontaneïtat dels grups de músics de Tiana ... i tantíssimes altres coses.

Més que una tradició:
Una de les coses que s’està consolidant com a tradició al poble és el Tast Tiana, la fira gastronòmica que ha fet la 7ª edició. També crec que la Festa dels Racons s’anirà consolidant com a una petita tradició ja que és una festa amb artistes locals i una gran iniciativa per part de les noies que ho organitzen.

No es pot marxar de Tiana sense:
Sense passar per la Sala de Plens i visitar els murals de l’artista Àlvar Suñol, sense visitar els cellers de Tiana, sense haver escoltat una sessió de jazz al Casal del Poble, sense haver gaudit un dimecres de sardanes a la fresca... no es pot marxar de Tiana perquè quan hi véns no vols marxar.


 

Diputació

Població: Tiana

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Enoturisme a Catalunya
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web