Veus, Festival de Grups Vocals de Catalunya a Olot

Propera edició: 05/12/2020 a 06/12/2020

Catalunya és bressol d’un moviment associatiu molt important vinculat a grups vocals i al cant coral. Aquests grups vocals i aquestes corals, a més de constituir un important motor del patrimoni musical català, desenvolupen al voltant de la música diferents activitats convertint-se en una important eina de socialització i integració pels seus components.

La Garrotxa representa la màxima exemplificació d’aquest fenomen amb una gran quantitat de grups vocals i corals. És per això que el festival VEUS neix amb la clara voluntat de liderar i ser l’eix d’aquest moviment sòcio-cultural. Per aconseguir-ho, el festival es presenta amb una doble finalitat: per un costat, oferir al públic concerts de qualitat on la veu, en forma de grup, obtingui un destacat protagonisme i, per un altre costat, la d’acostar aquest tipus de música a la societat mitjançant diferents concerts i la participació del públic en tallers, jam sessionsmasterclass i moltes altres activitats.

Olot - Veus, Festival de Grups Vocals de Catalunya
Olot - Veus, Festival de Grups Vocals de Catalunya


VEUS va dirigit al públic en general i també als membres integrants de grups vocals i corals amateurs, semi-professionals i professionals, que descobriran a Olot del 5 al 8 de desembre, una experiència única que els permetrà participar en diferents activitats, formar-se amb professors de renom, compartir experiències amb altres cors i grups vocals d’arreu de la geografia catalana i gaudir d’una programació rica, variada i de qualitat.

VEUS no és un altre festival. VEUS és el punt de trobada de tot un moviment social i cultural al voltant dels grups vocals.

Més informació i venda d'entrades a www.festivalveus.cat

Olot - Veus, Festival de Grups Vocals de Catalunya
Olot - Veus, Festival de Grups Vocals de Catalunya


 

Espectacles

Centre informacio 1

Població: Olot

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Olot - Ajuntament
Olot - Agenda Olot
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web