La Primavera en família a Olot

Propera edició: 01/04/2019 a 18/06/2019

L’Ajuntament d’Olot presenta una campanya de promoció de la primavera a la ciutat per gaudir-la en família i que té un doble objectiu: d’una banda, potenciar el turisme familiar a Olot i la Garrotxa i, de l’altra, augmentar el nombre de visitants a la ciutat durant una estació també amb molts atractius paisatgístics. Es tracta d'un programa que recull més de 100 activitats per fer en família des de Setmana Santa fins a finals de juny.  

El Primavera en Família a Olot va néixer l’any 2014 per desestacionalitzar el turisme i consolidar la ciutat i la comarca com a destí turístic per a aquesta època de l’any. Amb cada edició han augmentat el número d’activitats: les 100 propostes d’aquest any signifiquen un increment del 56% en relació a les programades a la primera edició. A més, un dels valors de la campanya és la suma d’esforços entre les institucions, entitats i associacions que fan possible totes les activitats dirigides a un col·lectiu molt específic: el públic familiar. 28 organitzacions són les encarregades de tirar endavant les propostes que es coordina l’Ajuntament d'Olot, a més de fer-ne difusió per arribar als ciutadans i als visitants que aquests dies fan estada a Olot i la Garrotxa.

Olot - Primavera en famíliaCentre informació 1

Població: Olot

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Olot - Ajuntament
Olot - Agenda Olot
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web