Festival d'Aeronàutica Aerosport a Òdena

Propera edició: 07/05/2022 a 08/05/2022

Òdena - Festival d'Aeronàutica Aerosport


Aerosport neix l’any 1993 de la mà de Fira d’Igualada i de l’Aeroclub Igualada-Òdena, entitat amb una llarga experiència aeronàutica i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i de l’Ajuntament d’Òdena. Des de l’any 1999, aerosport compta també, amb el recolzament organitzatiu i la col·laboració de la Federació Aèria Catalana.

Les dues primeres edicions foren l’origen de l’actual Aerosport, que en la tercera edició, el juliol del 1995, es consolidà com l’únic certamen estatal dedicat al món de l’aeronàutica general i esportiva.

Òdena - Festival d’Aeronàutica Aeroesport (Foto: Ajuntament d’Òdena)
Òdena - Festival d’Aeronàutica Aeroesport (Foto: Ajuntament d’Òdena)

Aerosport és un certamen obert al públic, que fomenta els contactes entre professionals i aficionats de l’aeronàutica i dóna a conèixer, als no iniciats, un món de nous esports d’aventura. Està, doncs, dirigit a totes aquelles persones i entitats, vinculades o no al món de l’aeronàutica i, també, als serveis auxiliars que aquesta genera: clubs, empreses de material especialitzat, agències de vols turístics, publicacions, etc.

Durant tot un cap de setmana, Aerosport reuneix totes les modalitats de l’aeronàutica general i esportiva, amb l’atractiu afegit que el públic assistent pot participar activament en els diversos actes programats.

Aerosport és, també, un punt de referència inequívoc d’un sector industrial creixent i és, alhora, una eina per potenciar indústries alternatives, que dóna peu a la creació d’entitats relacionades amb el món de l’esport aeri.

Òdena - Festival d’Aeronàutica Aeroesport (Foto: Ajuntament d’Òdena)
Òdena - Festival d’Aeronàutica Aeroesport (Foto: Ajuntament d’Òdena)

Aerosport se celebra durant un cap de setmana del mes de maig, ja que les condicions climatològiques d’aquesta època de l’any afavoreixen la pràctica d’aquests esports d’aventura i donen una major seguretat per a la consecució de les activitats programades.

Òdena - Festival d’Aeronàutica Aeroesport (Foto: Ajuntament d’Òdena)
Òdena - Festival d’Aeronàutica Aeroesport (Foto: Ajuntament d’Òdena)


 

 

Horari: Dissabte de 10 a 19 h. Diumenge de 10 a 15 h
Espectacles

-El dissabte, inauguració oficial d’Aerosport i sessions informatives

-El diumenge, Gran Festival Aeri, amb la participació de les diferents modalitats, ultralleugers, vol a vela, acrobàcia, helicòpters, avions clàssics...

-Durant tot el cap de setmana, exposició de diferents empreses del sector, amb tot tipus de material aeronàutic de les principals marques del mercat i amb les darreres novetats, i d’avions antics, així com concentracions i exhibicions d’avionetes, helicòpters, paramotors, vols a vela, ultralleugers...

-Batejos de vol

-Concentracions i exhibicions: avionetes

-Exposició: vol a motor, ultralleugers, vol a vela, motovelers, acrobàcia, aeroestació, paramotor, helicòpters, paracaigudisme, construcció amateur, complements i accessoris aeronàutics, escoles de pilots, aeroclubs, mercat d’ocasió, helicòpters,paramotors, ala delta, parapent, aeromodelisme, ultralleugers...

-Simulació de vol

-Conferències infantils

-Exposicions d’avions antics i clàssics

-Conferències aeronàutiques, xerrades d’iniciació al món de l’aviació...

 

Des de quan
Des de 1993

Centre informacio 2

Població: Òdena

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Òdena - Ajuntament
On Menjar a Òdena (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web