Festa cara al mar a Montgat

Propera edició: 13/07/2019

Als voltants de la festa de la Verge del Carme es programa la "Festa cara al mar" amb la col·laboració d'entitats i veïns/es de Montgat.

La Festa Cara al mar compta amb la participació de la Confraria de pescadors que organitzen la tradicional arribada de la Verge del Carme des del port del Masnou i la  processó de la Verge del Carme fins a l'església parroquial de Sant Joan.

L'acte central de la festa cara al mar és la sardinada i la cantada d'havaneres que es celebra a la platja de Montgat. És un acte multitudinari que aplega molts ciutadans/es del poble i poblacions veïnes que venen a gaudir d'aquesta festa que té un marcat caràcter mariner.

L'organització de la festa compta amb la col·laboració de voluntaris de diferents entitats del poble que hi participen activament.


 

Espectacles

Dissabte 14 de juliol

XXXIX FESTA CARA EL MAR
Processó de la Verge del Carme
a les 21h

Arribada de la processó de la Verge del Carme, Repic de campanes, benedicció de les embarcacions i processó fins a l'església parroquial de Sant Joan amb acompanyament de la banda de música.

A càrrec del Pòsit de pescadors de Montgat, El Masnou i Premià de Mar.

Sardinada, botifarrada i cremat

A partir de les 19h Venda de tiquets de sardines i botifarres (entrepà de sardines o botifarres a la brasa amb un got de vi o aigua).

Preu tiquet: (entrepà i beguda) 3,50€  Preu tiquet del cremat: 1€

Habaneres a la platja

a les 22h  Cantada d´havaneres, amb el grup d´havaneres Boira i Mestre d'Aixa

a la mitja part repartiment del cremat

a la platja de les Roques

Col·laboren: Diputació de Barcelona, Confraria de Pescadors de Montgat, El Masnou i Premià de Mar, entitats del poble, i veïns i veïnes de Montgat.

 

 

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Montgat

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web