Firagós, la Fira del Gos a Santa Maria de Palautordera

Propera edició: 03/10/2020

Santa Maria de Palautordera - Firagós


Aquest any, ABECAN PALAUTORDERA, l’Associació per al benestar caní, tornarà a estrenar la Festa Major de l’Aplec del Remei, el proper dissabte 5 d’octubre, amb la tercera edició de la FIRAGÓS. Serà de 10 a 20 h. al parc Pau Casals i la plaça de la Sardana de Santa Maria de Palautordera.

La Firagós és una mostra d’entitats i professionals del sector caní, preferentment de la comarca, que s’està consolidant com a punt de trobada entre persones de tot tipus interessades en el món de les mascotes, en tots els àmbits: lleure, educació, tinença responsable, alimentació, convivència respectuosa, comportament cívic, i altres conceptes.

Per això, les entitats i empreses expositores, o organitzadores d’activitats dins la Firagós tenen aquests objectius, i enguany hi ha programades activitats tant interessants com les primeres nocions per a obtenir el Carnet de Comportament Cívic Caní, iniciativa sorgida dels mateixos principis de l’associació, basats en el bon tracte entre veïns amb o sense mascotes.

També, si voleu veure com expliquen contes els gossos, saber com rescaten una persona, aprendre com pots pensar amb ells, i si voleu veure’ls ballar amb Dog Dancing i potser aprendre quines tècniques són el Mantrailing, o el kidagility,  ho fareu, i us assegurem que veureu que bé s’ho passen, i ho fareu amb ells.

Les campanyes relatives al benestar no s’aturen, i seran presents a la Firagós, ja que lamentablement, Abecan ha tingut notícies d’intents d’enverinaments a la zona del Baix Montseny, i també d’abandonaments. Per això també hi són convidades les protectores.

És una festa ideal per a totes les edats, amb globus per als infants, i servei de bar a preus populars. Podeu venir amb el vostre gos, o sense, i la entrada és de franc. Les entitats o empreses que encara no s’hagin posat en contacte amb Abecan i vulguin tenir algun tipus de participació, o més informació, es poden dirigir a 653 123 943 o info@abecan.cat

Hi haurà el nou calendari, tradicional en el seu quart aniversari, fet amb les fotos que s’han anat enviant dels gossos d’associats, o no, que podreu aconseguir en primícia.

En l’àmbit més social d’Abecan, també hi seran les participacions de La Grossa de cap d’any, així com un recull d’idees per a participar en la col·laboració amb La Marató de TV3, activitat en la que hi participa anualment l’associació.

I, per finalitzar la festa, una rifa amb els productes donats pels industrials i botiguers de la zona.
Lloc: Parc Pau Casals

 


 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Santa Maria de Palautordera - Ajuntament
On Menjar
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Santa Maria de Palautordera - Aula d’Entorn Rural
Instagram
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web