Olis Regàs de l'Hospitalet

L'Hospitalet de Llobregat - Olis Regàs


El magatzem d’olis Regàs es va construir l’any 1911 segons projecte de l’arquitecte Juli M. Fossas Martínez. Aquest magatzem estava destinat a l'emmagatzemament de l'oli pertanyent a l'empresa Canaletes, i con a tal va funcionar fins que es va abandonar i romangué tancat uns anys.

L’antic magatzem d’Olis Regàs, està format per una gran nau central i dos cossos laterals més petits. La nau central està coberta amb teulada a dues vessants de teula romana i les laterals amb terrat de rajola.

La façana és simètrica. Al centre s'obre una gran porta i per sobre hi ha tres grans finestres, la central més alta que les laterals, tot emmacat per una gran circunferència dibuixada per l’estucat del parament. Als cossos laterals s'obren tres finestres similars a les anteriors. En tota la façana es juga amb les línies corbes en les motllures i les obertures. Els laterals estan coronats per una barana de ferro i el central per un frontó mixtilini de motllures vegetals; al centre del frontó hi ha un medalló.

Actualment s'ha condicionat l'interior i restaurat l'exterior, acollint l’empresa Cavas Avida, de vins i caves, fundada el 1982. La filosofia d’Avida arrenca amb la personalització d’un projecte en l'elaboració i comercialització de cava seguint els més estrictes mètodes del sistema tradicional “champegnoise”, aconseguint un cava de gran sensibilitat. I consolida el seu projecte amb excel·lents vins de les denominacions d'origen Rioja, Ribera de Duero, Priorat i Rueda, elaborats amb les tècniques més avançades i amb un profund respecte pels processos naturals des de la criança a l'embotellat.

L'Hospitalet de Llobregat - Olis Regàs
L'Hospitalet de Llobregat - Olis Regàs


 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
L�Hospitalet de Llobregat - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Cellers i Caves del Penedès
Tornen les Calçotades 2021-2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web