Festa Major d'Estiu de Viladecans

Propera edició: 08/09/2020
Viladecans - Festa Major d'Estiu


Una de les celebracions més importants de l'any és la Festa Major d’Estiu, que se celebra al voltant del 8 de setembre, dia de la Mare de Déu de Sales, patrona de Viladecans. El programa reuneix un nombre destacable d’activitats per a tots els públics, combinades entre les més tradicionals i les sorprenents novetats. Les apostes que reuneixen més quantitat de públic i que fan reconeguda la Festa Major són el piromusical al parc de la Marina, la «Mamullada», per a refrescar-se de la calor, les trobades de gegants i l’actuació dels Castellers de Viladecans, la Cursa Popular o el correfoc. En l’àmbit musical, es programen diversos concerts en diferents escenaris, sempre amb caps de cartell potents i reconeguts. Són tradició les havaneres i el rom cremat a la platja, els balls amb orquestres i el programa musical del Vitamina Festival, per als joves. Els més petits tenen dedicada la Festa Major Xica.

A banda dels músics cèlebres que hi han ofert concerts, la Festa Major també ha comptat amb personalitats destacades per fer-ne el pregó: pel balcó de l’ajuntament han passat l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán, l’expresident Pasqual Maragall (aleshores alcalde de Barcelona), els còmics Miguel Gila, Joan Pera o Carles Flavià i el director teatral Mario Gas.

Però tampoc ens oblidem del nostre patrimoni personal, i des de fa uns anys el pregó s’encarrega a viladecanencs o entitats que destaquen per la seva feina: així, se n’han ocupat l’atleta Valentí Massana, l’Agrupació Teatral Mossèn Cinto, la Penya Blaugrana, l’Agrupament Escolta Sant Joan, el director de cinema Javier Ruiz Caldera, els corredors Carles Castillejo i Nacho Cáceres, el cantant José Galisteo o la marxadora atlètica Beatriz Pascual.

Per a més informació: www.viladecans.cat/ca/festamajor

Viladecans - Festa Major d'Estiu
Viladecans - Festa Major d'Estiu

Viladecans - Festa Major d'Estiu
Viladecans - Festa Major d'Estiu

Viladecans - Festa Major d'Estiu
Viladecans - Festa Major d'Estiu

 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Població: Viladecans

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Viladecans - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web