MUSICALBRUC, Festival de Música del Bruc

Propera edició: 17/10/2020 a 26/12/2020

El Bruc - MusicalBruc


L’associació El Bruc amb la Cultura, seguint la línia encetada els anys anteriors i amb l’aval del públic assistent als concerts i dels grups i intèrprets participants, hem confeccionat un programa amb la qualitat i el nivell que desitgem estigui a l’alçada de les vostres expectatives.

Tot plegat no hauria estat possible sense poder comptar amb la coproducció de l’ajuntament, però també el valuós i necessari recolzament dels nostres patrocinadors i col·laboradors, i sobretot de vosaltres, el públic, que omplint la sala de Can Casas a cada concert heu fet que aquest esdeveniment de la tardor bruquetana esdevingui gairebé imprescindible.

I precisament, com que ja portem diversos concerts on es cobreix sobradament l’aforament de la sala de Can Casas, en l’edició d’enguany hem canviat la ubicació d’alguns concerts. Aprofitant la remodelació del teatre del Casal amb un renovat terra i un pati amb 300 butaques noves, farem alguns concerts del MusicalBruc’19 en aquest espai.

Amb tot això, hem preparat un cartell de quatre concerts completament eclèctic; quatre estils musicals ben diferenciats per tal que els amants de la música en general pugueu gaudir de quatre nits de música en el sentit més ampli, però al mateix temps perquè cadascú pugui trobar en els diferents concerts el seu estil preferit. Això sí, procurant que el contingut sigui de molt bona música feta per formacions de solvència assegurada.

Encetarem el MusicalBruc’19 amb el quartet osonenc OBESES, que dins la seva “Gira estel·lar” ens presentarà el darrer disc Fills de les Estrelles. Radicalment diferent serà el segon concert del festival; la jove però ja ben reconeguda violinista Maria Florea, que tot i ser veïna nostra d’Esparreguera encara no havíem tingut l’ocasió de sentir-la al Bruc, integrant del TRIO DA VINCI, ens oferirà “Contrastos”, quatre obres del ric repertori per a la formació de violí, violoncel i piano. El concert de jazz vindrà de la mà de DAVID PASTOR QUARTET i la seva proposta “Film Sessions”, una projecció auditiva de bandes sonores de pel·lícules emblemàtiques. I acabarem el festival en plenes festes de Nadal amb, ni més ni menys que el guardonat QUARTET MÈLT. “Nadal” és un concert de Nadales a capella de casa nostra que hem sentit tota la vida juntament amb d’altres de ressò internacional. Serà l’espectacle perfecte per decorar musicalment aquestes dates.

Els grups són:

  • El dia 30 de novembre: OBESES - Gira estel·lar
  • El dia 7 de desembre: TRIO DA VINCI - Contrastos
  • El dia 14 de desembre: DAVID PASTOR QUARTET - Film sessions
  • El dia 28 de desembre: QUARTET MÈLT - Nadal

MusicalBruc’19, per sacsejar sentiments !!!

Per a més informació: www.elbruc-cultura.cat

 

Centre informacio 1

Diputació

Població: El Bruc

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
El Bruc - Ajuntament
On Menjar
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web