Festival de Literatura MOT a Girona i Olot

Propera edició: 10/03/2022 a 19/03/2022
La setena edició del MOT estarà dedicada als processos creatius de les diferents disciplines artístiques, explicats des de la literatura. Després d’haver d’ajornar el festival el març passat a les portes de celebrar-lo, enguany el MOT recupera gairebé íntegrament el programa de l’any passat, en una edició híbrida que combina presencialitat i virtualitat, i que per primer cop es podrà seguir en streaming.
 
El MOT 2021 tindrà lloc al Centre Cultural La Mercè de Girona, aquesta setmana, els dies 18, 19 i 20 de març, i a la sala El Torín d’Olot, la setmana vinent, el 25, 26 i 27 de març, però per primer cop es podrà seguir també en streaming a través del canal de YouTube del festival. Durant aquestes dues setmanes una quarantena d’escriptors i especialistes conversaran sobre les seves experiències creatives i com aquestes conflueixen en la literatura. El públic podrà gaudir d’unes converses úniques, totes elles amb la creativitat de fons, però cada una amb la seva pròpia particularitat. Les converses es podran seguir presencialment des de la sala, amb inscripció prèvia des del web del festival, i també per streaming a través del canal de YouTube del MOT.
 
Un any més el MOT segueix apostant pels ver-MOT, unes trobades més disteses entre tres o quatre autors al voltant d’un vermut, a l’aire lliure,  els dos dissabtes del festival —el 20 de març a Girona i el 27 de març a Olot— a les 12 h.
 
Per a més informació i programació: www.festivalmot.cat

Girona i Olot - Festival MOT


 

Centre informacio 1

Població: Olot

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Olot - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Olot - Agenda Olot
Facebook Festacatalunya
Instagram
Cellers i Caves del Penedès
Tornen les Calçotades 2021-2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web