Festival de Literatura MOT a Girona i Olot

Propera edició: 14/03/2024 a 23/03/2024
Festival de Literatura MOT a Girona i Olot


La novena edició del MOT està comissariada per l’escriptor i assagista Àlex Martín Escribà i tindrà lloc del 16 al 25 de març a Girona i a Olot.

El MOT 2023 s’endinsarà en les múltiples cares de la por i com la literatura s’hi aproxima des de diferents mons i perspectives. El festival, comissariat per l’escriptor i assagista Àlex Martín Escribà, vol posar el focus en totes les emocions que adopta la por, des de l’angoixa, el pànic, la fòbia, la inquietud, el dolor o la vulnerabilitat. “La literatura com a eina per apropar-nos a les nostres pors sense prendre mal”, en paraules del comissari.

Un any més, el públic podrà gaudir de converses úniques i originals entre autors i especialistes – periodistes, editors, traductors, etc. – que seran el nucli de la programació del festival. Com a novetat, enguany el MOT anirà més enllà de la literatura i algunes de les taules se centraran en els aspectes més visuals de la por des de disciplines com el còmic i la il·lustració, el teatre o el cinema. 

El MOT 2023 tindrà lloc del 16 al 18 de març a la Biblioteca Carles Rahola de Girona i del 23 al 25 de març a la sala El Torín d’Olot.

Per a més informació i programació (enllaç)

Girona i Olot - Festival MOT


 

Centre informacio 1

Població: Olot

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Olot - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Olot - Agenda Olot
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web