Tossa Indiana, Fira dels Indians de Tossa de Mar

Propera edició: 11/04/2020 a 12/04/2020

El passat indià de Tossa, és un passat d’homes i dones valents, emprenedors, i arrauxats. Era un passat de bergantins goleta, i olor de quitrà. De mestres d’aixa trafegant als Barcos Grossos que era així com es deien les drassanes de la Vila. La veu hi devia ressonar dins la nau de tan gran com era. Cadis, Cumanà, el cap de Buena Esperanza, El “Purísima Concepción”, la llista d’enrolament, formaven part del vocabulari de la Vila. I es devia salar més que mai.

Però quin era aquest univers que ara ens convida a somniar? Les Amèriques eren tan lluny...i Tossa tan enyorada. Ara volem retre un modest homenatge al nostre passat indià, al nostre passat aventurer que ha configurat la vila tal i com és ara. Volem homenatjar als homes i dones coratjosos i valents, ells, perquè anaven a cercar la fortuna i elles, perquè - tot pregant a la Mare de Déu dels “Socós” - tenien cura de la casa,  mentre esguardaven el dia que podrien anar a Sa Fisoleta a veure com el mascaró de proa tombava cap a casa.

Tossa Indiana en la seva tercera edició vol ser un record del nostre passat indià. Del 17 al 19 de maig ho celebrarem amb tot un reguitzell d’activitats: balls caribenys, menús gastronòmics, visites guiades pel patrimoni indià, tallers infantils, classes de salsa i, com a novetat, un gran espectacle de mapping amb efectes de llum i so que es projectarà a les muralles de la històrica Vila Vella els dies 17 i 18 de maig al vespre.

Per a més informació: www.tossademar.cat/tossaindiana

Tossa de Mar - Tossa Indiana 

Centre informacio 1

Població: Tossa de Mar

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Tossa de Mar - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web