Som mitjans de proximitat
L'AMIC és una associació innovadora amb 25 anys d'història al servei dels mitjans de proximitat, temàtics i generalistes. Abans com a Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG), i ara com a Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), representem a la premsa en paper i digital de Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra i la Catalunya del Nord.
Actuem com a patronal del sector i amb la ferma voluntat de consolidar un sistema empresarial mediàtic, solvent, plural, democràtic i fortament arrelat a la nostra societat.
532 mitjans
Som periodisme de confiança. Som una Associació amb un creixement continuat des de 1997, que defensa l’ofici del periodisme i la qualitat i el rigor periodístic en els mitjans d’informació per gaudir d’una societat més ben informada. A més, posem a disposició dels mitjans associats nombrosos avantatges en serveis, suport als continguts i en l’àmbit comercial.
Notícies
Veure més notícies
 
Campanyes publicitàries de confiança
Planifiquem campanyes publicitàries de confiança i fem que els teus valors, producte o empresa apareguin als Mitjans de Proximitat, tant en digital com en paper. Digueu-nos les àrees d’influència que us interessen i us farem una proposta a mida. Complementeu la vostra estratègia comunicativa associant-la a la proximitat.
Grans
audiències i rigor en les dades
Potenciem la qualitat del col·lectiu, promovem entre els mitjans el control de difusió, distribució i audiència homologats per OJD, PGD i OJDinteractiva i gestionem les campanyes de publicitat amb un sistema propi de control de dades.
Alguns dels nostres clients
Associa't
Gaudeix de nombrosos avantatges i serveis: insercions publicitàries, assessorament jurídic, formacions, congressos, entre altres.
Consulta tots els serveis  
Veure altres formes de contacte  






  He llegit i accepto la Política de privacitat

Planifica una campanya
Amb AMIC Media articulem campanyes de publicitat a través de la premsa de proximitat. Explica'ns on vols arribar i et farem una proposta a mida.
Pots escriure'ns un correu a campanyes@amic.media o demanar-nos una reunió virtual o presencial a través d'aquest formulari:






  He llegit i accepto la Política de privacitat

                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies