La guia turística de Catalunya a internet

#concurstió Torrons d'Agramunt

Concurs Tió Torró d'Agramunt

Torró d'Agramunt

Sortegem 1 lot de torrons de la IGP Torró d’Agramunt (Torrons Vicens, Torrons Roig, l’Agramuntina, Àngel & Lluch, Torrons Fèlix).

Bases del concurs

Fes una foto del teu tió, a casa, al bosc, on tu vulguis i publica-ho a Instagram amb el hashtag #concurstió19

Que cal fer per participar-hi:

Publicar la foto a Instagram amb el hashtag #concurstió19

Fer-te seguidor de Festacatalunya.cat a Instagram

Comenta amb qui compartiràs els torrons

Llestos!

Amb aquests senzills passos entraràs al sorteig d’un lot de Torrons de la Indicació Geogràfica Protegida Torró d’Agramunt.

Pots participar al concurs fins el dia 24 de desembre a les 12 de migdia. El resultat del concurs es publicarà el 24 a la 1 del migdia a Instagram i al canal de notícies de Facebook. El guanyador/a haurà de posar-se en contacte amb un missatge privat a info@festacatalunya.cat amb les seves dades personals, nom complet, adreça, número de telèfon i correu electrònic, i rebrà el lot a casa.

 

Organització:

El titular de la present promoció és Festacatalunya (Mapamundi Produccions S.L., CIF B-64424740).

Aquesta promoció té com a finalitat realitzar un sorteig online entre la seva comunitat de seguidors a través de Facebook i Instagram, podran participar-hi totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases.

Condicions de participació:

Podran participar al sorteig totes les persones majors de 18 anys.

No podran resultar guanyadores del present concurs:

Els treballadors o familiars de primer grau de Festacatalunya.

Festacatalunya es reserva el dret a excloure de la participació a aquelles persones que infringeixin algun punt de les condicions o es sospiti que hagin promocionat perfils o dades de registre fraudulents, així com si es mostra evidències clares d’un perfil creat només per participar en concursos/sortejos/promocions.

Festacatalunya, podrà sol·licitar als participants, i especialment al guanyador/a la informació i documentació necessària per confirmar el compliment de les condicions. La falta de l’entrega de la informació o documentació sol·licitada portarà a eliminar la participació del/la participant.

Període del concurs:

A partir del 4 de Desembre des de les 9h, fins el 24 de Desembre a les 12h de 2019.

Funcionament i participació del concurs:

Per participar al sorteig cal:

Publicar la foto a Instagram amb el hastag #concurstió19, fer-te seguidor de Festacatalunya.cat a Instagram i anomenar dues amistats al post.

Us de l’aplicació:

A la utilització de l’aplicació, la persona participant es compromet a no portar a terme cap conducta que pogués violar la llei i/o condicions o malmetre la imatge, interessos i drets de Festacatalunya o dels tercers.

Premi:

Un lot de torrons de la IGP Torró d’Agramunt.

El premi és personal i intransferible.

El premi no serà en cap cas objecte de canvi, alteració o reemborsament a petició del guanyador/a. Així mateix, el guanyador tindrà dret exclusivament a gaudir del premi, sense que en cap cas sol·licitar la contraprestació econòmica en cas de renuncia. El premi no es podrà canviar pel seu valor en metàl·lic.

Drets d’imatges:

Les persones participants al sorteig autoritzen a Festacatalunya a reproduir el seu nom d’usuari a Facebook, així com la seva imatge en l’activitat publi-promocional relacionada amb la present promoció, sense que aquesta utilització tingui dret a remuneració o benefici algun a excepció del premi guanyat.

Protecció de dades:

L'informem que les seves dades personals han estat incorporades a un fitxer registrat en l'AEPD a nom de Mapamundi Produccions, SL amb la finalitat de gestionar les comunicacions que pogués mantenir amb el personal de la mateixa. Vostè té dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a aquesta informació que podrà exercir comunicar aquesta circumstància a través d'un missatge de correu electrònic a l'adreça info@festacatalunya.cat o al telèfon 93 804 63 59.

Responsabilitats:

Festacatalunya es reserva el dret a rebutjar o excloure de la participació del concurs a qualsevol persona participant que no reuneixi els requisits demanats.
 

Desembre de 2019
Festacatalunya (Mapamundi Produccions, SL)
Prohibida la seva reproducció total o parcial. Reservats tots els drets.

 



 

amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359 · contactar · crèdits · avís legal · mapa web
 
En compliment del disposat als articles 21 i 22 de la llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, li informem de que pot revocar en qualsevol moment, de manera senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció del nostre servei de Butlletí, usant el formulari destinat a tal efecte a la web.