La guia turística de Catalunya a internet

Vijazz a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès - Vijazz


Poques coses combinen millor que el vi, el cava i la música. Prova d’això és la brillant i meritòria vida del festival Vijazz Vilafranca que des de fa uns anys porta el bo i millor del món de l’enologia i del jazz a Vilafranca. Des dels seus inicis, el 2007, aquest festival ha demostrat que els vins i els caves combinen perfectament bé amb el jazz, sobretot quan la qualitat es fa palesa tant en els concerts com en l’extens programa de tastos i maridatges que s’hi ofereixen.

Aquest any, del 30 de juny al 3 de juliol, el centre històric de la ciutat es transforma i acull amb els braços oberts a aficionats, experts, curiosos i assidus, a tothom que vulgui gaudir i conèixer els magnífics vins de la regió, mentre escolta de forma gratuïta i a l’aire lliure els millors artistes del jazz mundial.

Com a festival, el Vijazz Vilafranca s’ha sabut posicionar entre els millors certàmens de música del seu gènere i ha demostrat amb una solvència inqüestionable merèixer-se un lloc entre els principals festivals de jazz de tot el món. La presència en el seu cartell de noms tan reconeguts dins el panorama internacional avalen la seva trajectòria a la qual se li suma al mèrit de ser l’únic festival d’aquesta qualitat que és gratuït. Tot un luxe!

Més enllà dels concerts, els visitants poden tastar referències de vi i cava procedents dels millors cellers del Penedès, així com participar en degustacions i maridatges conduïts pels millors enòlegs i sommeliers.

El Vijazz Vilafranca és una iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, realitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el suport de nombrosos patrocinadors públics i privats, entre els quals destaca com a principal el Banc Sabadell.

Per a més informació (enllaç)

Programació 2022 (enllaç)

Vilafranca del Penedès - Vijazz (Foto: Banc Sabadell Vijazz Penedès)

Vilafranca del Penedès - Vijazz (Foto: Banc Sabadell Vijazz Penedès)
Vilafranca del Penedès - Vijazz (Foto: Banc Sabadell Vijazz Penedès)

Vilafranca del Penedès - Vijazz (Foto: Banc Sabadell Vijazz Penedès)


AL VIJAZZ POTS MARIDAR ELS CONCERTS AMB ELS MILLORS VINS I CAVES DEL PENEDÈS. ET RECOMANEM VISITAR-NE ELS STANDS EXPOSITORS I DESCOBRIR-HI LES ÚLTIMES NOVETATS DE LA MÀ DELS CELLERS MÉS DESTACATS QUE HI PARTICIPEN:

Vijazz - Naveran
Vijazz -  Pinord

Vijazz - Ferré i Catasús
Vijazz - Cavas Hill

Vijazz - Maset
Vijazz - Domenys



 

amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359 · contactar · crèdits · avís legal · mapa web
 
En compliment del disposat als articles 21 i 22 de la llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, li informem de que pot revocar en qualsevol moment, de manera senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció del nostre servei de Butlletí, usant el formulari destinat a tal efecte a la web.