Altres llocs per visitar

Castellví de la Marca - Sant Andreu de Conilleres o can Morgades del Grau
SANT ANDREU DE LES CONILLERES O DE CAN MORGADES DEL GRAU
Capella d’una única nau, situada arran de carretera prop de la masia de la qual pren el nom. Amb molta probabilitat, tot i que la documentació fins ara no ho corrobora, el seu origen és alt-medieval. L’actual edifici fou construït l’any 1747, tal i com consta en la dovella central de la porta d’accés. La sagristia de la capella va aprofitar l’absis d’un edifici anterior, possiblement romànic.

CASTELL DE CAN PASCOL
És una fortificació vinculada al proper castell de Castellvell de la Marca. La seva funció era de torre de guaita. La planta és gairebé rectangular amb els angles arrodonits, un tipus de construcció singular a cavall entre les torres de planta quadrada i rodones, exemple que també podem veure al castell de Montbui de la propera comarca de l’Anoia. Disposa a més d’una edificació annexa a la banda sud també testimoni d’un tipus d’edificacions complementàries de les torres de defensa de les quals en resten molt pocs testimonis.

LA TORRETA DE CASTELLVÍ
És conjuntament amb la coneguda com castell de can Pascol una torre de guaita vinculada a castell de Castellvell de la Marca. Actualment està adossada a una masia.

SANTA MARIA DEL VINYET
Al costat de la masia de cal Noia localitzem aquesta capella d’una única nau que encara conserva trets constructius de característiques romàniques.


CASTELL DE LES PUJADES
Al lloc de les Pujades es documenta el castell des del segle XII. Als segles XIII i XIV està en mans dels Vilafranca, al XV dels Masdovelles, i al XVIII dels marquesos del Poal i d’Alfarràs. L’any 1864 el marquès d’Alfarràs va construir un gran casal, enderrocant el castell, del qual es conserva una torre culminada amb merlets, de planta circular i algunes espitlleres, així com algunes restes de murs.

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Anunci no disponible
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web