Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
Sant Pere Sallavinera - Visites Guiades al Castell de Boixadors
Caves Vilarnau

Altres llocs per visitar

Església neoclàssica de la Mare de Déu del Roser
L’actual església es va construir a inicis del segle XIX, vers 1806, i va ser inaugurada el 1819. La portalada principal és neoclàssica amb una petita capella amb la Mare de Déu del Rosari una rosassa amb vitralls contemporanis. És un edifici d’una única nau i vuit capelles laterals, amb un cimbori al creuer. Podem observar que al fons del segon altar, entrant a la dreta, hi ha una pintura i una creu a terra que recorden el lloc exacte on es va produir el fet miraculós de la suor de sang del Sant Crist d’Igualada el 1590.

Igualada - Església del Roser d'Igualada
Igualada - Església del Roser d'Igualada

Igualada - Església del Roser d'Igualada
Igualada - Església del Roser d'Igualada

Igualada - Església del Roser d'Igualada
Igualada - Església del Roser d'Igualada

Igualada - Església del Roser d'Igualada

Igualada - Església del Roser d'Igualada


Casa Padró Sarrals
És un edifici situat a la plaça de Sant Miquel, bàsicament del segle XVIII, tot i que ja existia en anterioritat. Al set-cents disposava de celler, pastador, corral, botiga de gra i plantes nobles. L’any 1904 es va convertir en un edifici d’estatges a l’entorn d’un pati central. En l’actualitat l’edifici està molt remodelat i és la seu del Consell Comarcal de l’Anoia.

Igualada - Casa Padró Sarrals a Igualada


Casa Parera
Edifici situat a la plaça del Pilar, que conserva la tipologia constructiva del XVIII. Encara es conserven els porticons propis també d’aquesta centúria i que servien per tancar les portes d’una antiga botiga ja desapareguda; avui aquest espai està ocupat per un servei de restaurant.

Igualada - Cal Parera Vell a Igualada


Cal Rafael Valls o cal Maco
La casa Valls i Valls, l’edifici més destacat de la plaça de la Creu, és un edifici eclèctic, la façana del qual s’arranjà l’any 1914 segons projecte de Josep Pausas. La façana, estucada, presenta motllures de pedra artificial a les obertures i ulls de bou decorats a la part alta de l’edifici. Al primer pis s’obre una tribuna amb columnes clàssiques, coronada per una balustrada corresponent al balcó del segon pis i flanquejada per obertures rematades per frontons arquejats. L’edifici és rematat per una balustrada, sobre una cornisa sortida, que reposa sobre mènsules decorades. A l’interior trobem pintures d’influència modernista.

Igualada - Cal Rafael Valls o cal Maco

 

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Igualada - Ajuntament
On Menjar a Igualada (Restaurants)
Allotjaments a Igualada
Agenda Cultural Igualada
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web