Altres llocs per visitar

Nucli antic

Navarcles - Nucli antic
Navarcles mereix una passejada tranquil·la pels carrers del seu nucli antic. Conserva encara el regust d’un poble ben cuidat, barreja d’antics edificis i propostes urbanes plenament contemporànies, on els seus veïns et reben amb cordialitat, amb un comerç actiu i vital, aquell comerç d’abans però plenament actualitzat, amb productes de qualitat i un tracte exquisit i personal.

Mas Aguilar
Navarcles - Casa Aguilar
Declarat bé d’interès històric local, el mas Aguilar és un edifici molt singular de la població. El seu origen cal situar-lo en la descomposició de masos que es va produir a Catalunya després de l’epidèmia de Pesta Negra que va tenir lloc al segle XIV. De tota manera l’actual edifici es del segle XVI; a la llinda de la porta principal hi ha esculpida la data de 1590.

Inicialment l’edifici era de planta quadrangular amb tres crugies interiors que el configuraven com un gran casal de gran volum. Estava complementada amb un edifici annex destinat a enquibir la cisterna. Posteriorment l’edifici es va ampliar; és la imatge que tenim en l’actualitat, un edifici de planta rectangular amb quatre crugies interiors i la cisterna.

Ruta de les Fonts

Navarcles - Font dels Sobreexidors
Navarcles malgrat disposar d’un terme municipal certament petit ha tingut especial cura en preservar i promocionar el seu entorn. Un fet caracteritza la població i és la qualitat de les seves aigües. Per això destaca una ruta de les fonts que mereix dedicar-hi unes hores de passeig. La Font dels Sobreeixidors, la Font Nova, la Font Vella, la Font Calda,…

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Anunci no disponible
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web