Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella

Altres llocs per visitar

Pujalt - Cal Senyoret o capella de la Mare de Déu del Roser
Pujalt - Cal Senyoret o capella de la Mare de Déu del Roser
CAPELLA DE LA MARE DE DÉU DEL ROSER, A CONILL (XVII)
Capella privada de cal senyoret de Conill, construïda per Esteve Felip l’any 1654, segons consta a la llinda de la porta d’accés. És d’una única nau i fou construïda amb carreus ben caironats i de grans dimensions. Aquesta capella fou destruïda durant la guerra civil i actualment en resta només l’estructura externa.

Pujalt - Creu de terme gòtica de Conill
Pujalt - Creu de terme gòtica de Conill
CREU DE TERME GÒTICA A CONILL
A la sortida de Conill, al camí que va a St. Martí de Sesgueioles, hi trobem una creu de terme, en la que s’hi pot observar un escut heràldic amb un conill i unes estisores, que també es troba a la façana de l’església. Conjuntament amb d’altres creus com les de Sant Martí de Tous, els Prats de Rei, la Llacuna o Santa Maria de Miralles, configuren el conjunt de creus termenals de tipologia gòtica de l’Anoia.

Pujalt - Església parroquial de Sant Andreu
Pujalt - Església parroquial de Sant Andreu
ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANT ANDREU (S. XII-XVIII-XIX)
Aquesta església parroquial, d’origen romànic com ho constaten alguns elements puntuals: porta paredada i obertures. Va ser refeta i ampliada als segles XVIII i XIX: reconstrucció de la torre poligonal del campanar l’any 1871, obertura de l’actual porta d’accés, substitució de l’absis per un presbiteri quadrangular i ampliació del temple amb la incorporació de capelles laterals.

Pujalt - Església de sant Ponç
Pujalt - Església de sant Ponç
ESGLÉSIA ROMÀNICA DE SANT PONÇ
Església romànica inclosa dins del recinte del castell de Pujalt i citada ja des del període medieval. És d’una nau amb la volta esfondrada i amb l’absis a llevant; la porta d’accés, decorada amb impostes i guardapols, està situada a ponent, mur en el qual es va aixecar també un petit campanar d’espadanya avui escapçat.

ESGLÉSIA DE SANT JOAN DE LES TORRES (S. XV)
És un temple del segle XV, concretament esmentat a la documentació des de l’any 1329. Sabem que s’hagué de reedificar l’any 1428, degut a que possiblement s’ensorrà degut a un terratrèmol que assolà aquesta zona en aquest període. Més tard, els anys 1599 i 1685 també s’hi efectuaren altres reformes. Disposa d’una única nau amb un campanar d’espadanya.

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Anunci no disponible
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Caves Vilarnau
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web