Pessebre Vivent de Polinyà

Propera edició: 15/12/2024
Polinyà - Pessebre Vivent
Polinyà - Pessebre Vivent


El Pessebre Vivent de Polinyà es va dur a terme des del 1972 al 1985 sense interrupció, al ser un projecte que sempre s’ha realitzat al 100% amb personal voluntari, va tenir una aturada de 20 anys. Gràcies a molt veïns i veïnes de Polinyà amb empenta, la col·laboració de dues associacions més del poble, el Suport de l’Ajuntament de Polinyà i la Parròquia de Sant Salvador de Polinyà des de l’any 2006 es torna a fer el Pessebre Vivent a Polinyà, gestionat actualment per l’Associació Pessebrista de Polinyà.

Actualment les representacions en duen a terme el diumenge abans del Nadal, a la Plaça i Jardins de la Parròquia de Sant Salvador de Polinyà, lloc immillorable per aquest Pessebre Vivent, ja que és un lloc enlairat del Poble, amb el fons de l’Església Romànica que ens trasllada en el temps, i fa viurà aquesta representacions com un somni de Nadal.

L’Associació Pessebrista de Polinyà organitzadora d’aquest Pessebre, juntament amb les entitats col·laboradores, Amics de Sant Antoni Abad de Polinyà i el Grup de Polinyà entitat de lleure, volem oferir a tots els veïns, veïnes i visitants un Pessebre diferent i renovat. Durant l’hora i tres quarts que s’oferirà la visita d’aquest Pessebre Vivent és podrà visitar tot fent un passeig a peu des del camí indicat de Can Serra , part del darrera de l’Església, Plaça de l’Església, jardins de l’Església i sortida pel passeig de l’Església. Uns 90 veïns i veïnes figurants, més una colla de voluntaris, us oferiran amb molt entusiasme aquesta representació i estareu convidats a diversos tastets. 
 

Centre informacio 1

Població: Polinyà

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web