Net. Fira del Sabó i la Cosmètica Natural de Montgai

Propera edició: 30/04/2023
Montgai - Net. Fira del Sabó i la Cosmètica Natural


Montgai recupera la normalitat enguany amb Net, la fira del Sabó i la Cosmètica Natural i torna a les dates que havia programat en edicions anteriors, essent la data de Net, l’últim diumenge d’abril, com tradicionalment es solia realitzar.


El sector saboner i de la cosmètica natural conjuntament amb l’Ajuntament de Montgai, tirar endavant aquesta nova edició de la fira, amb una certa normalitat degut a la pandèmia, amb l’esperança que aquesta edició normalitzi una situació que ens els darrers va afecta de ple aquesta fira, arribant al punt que l’any 2020 es va tenir de suspendre.

La Inauguració d’aquesta XIII edició de la fira Net, serà a càrrec del Sr. Xavier Fornells i Sala, Secretari d’Estratègia, Informació i Coordinació Territorial del Departament de Territori.

Les saboneres agrupades al volant de l’Obrador del Sabó de Montgai, faran durant tot el dia activitats diverses, com tallers, xerrades, demostracions i interacció amb el públic, les persones participants en aquetes activitats entraran al sorteig de 1 panera de productes artesans relacionats amb el sabó i la cosmètica natural.

Així també es recupera en aquest edició de la demostració del sabó tradicional de caldera per part de les saboneres de Montgai.

L’esdeveniment firal que serà a la plaça Prat de la Riba i al carrer Pare Mirats de Montgai, comptarà amb unes 15 parades de sabons i cosmètica natural, i uns 30 expositors artesans de productes de proximitat de la zona, així com espectacles de bombolles gegants a càrrec del Mag Reivax i també animació musical durant tota la fira.

La fira s’iniciarà a primera hora del matí amb la sisena edició de la Marxa del Baix Sió dintre del projecte Marxa.cat que té en els seus objectius de promoure la pràctica saludable de l’esport i afavorir el coneixement i respecte de l’entorn. On els participants poden escollir podran fer un recorregut lliure sense aglomeracions de sortida ni d’arribada, tindran tot el dia per fer el recorregut i totes les persones inscrites rebran un regal per la seua participació.

En aquesta edició de la Marxa, es faran dos recorreguts, un de 22,18 quilometres i un altre de 12,62 quilometres, passarà per 3 pobles. Montgai, Butsènit i a Torre de Fluvià, durant aquest recorregut es podrà observar el recent recuperat Pont de Les Lloses a Montgai, el Bosc de la Perellonga a Butsènit i el Castell de La Torre de Fluvià, Tot això amb uns paisatges de plena primavera amb els contrastos entre el regadiu el els secans, on es podran observar la rica varietat d’ocells esteparis i així com al abundant flora existent de la zona.

Degut a l’actual pandèmia sanitària es obligatori l’ús de la mascareta en tot el recinte firal, així com el rentat de mans i mantenir la distància de seguretat.


Per a més informació (enllaç)

Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural
Montgai - NET Fira del Sabó i la Cosmètica Natural


 

Centre informacio 1

Població: Montgai

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Balaguer - Fira dels Alls, Mercat de Santa Llúcia 2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web