Festes de Sant Isidre a Font-rubí

Propera edició: 11/05/2019 a 12/05/2019

Festes de Sant Isidre de Font-rubí, patró de la pagesia.

Les festes se celebraran els dies 19, 20 i 21 de maig. Aquest any, l’Ajuntament de Font-rubí, la Comissió de Festes i la Comissió de la Marranada han organitzat diverses activitats que giren entorn del porc, com a element emblemàtic de la Marranada d’enguany.

La 3a Marranada serà el proper dissabte 19 de maig a partir de les 4 de la tarda. Compta amb 2 categories: els garrinets, per aquelles persones nascudes entre el 2003 i el 2012; i les truges, per a les persones nascudes fins al 2002 (inclòs). La Marranada és un circuit de proves d’habilitat en què les persones participants s’hauran d’enfangar, saltar, reptar, mullar-se, enfilar-se, etc.

Aquest any s’afegeixen, a la Marranada tradicional, la Marranada Xef, un concurs de cuina amb plats elaborats a partir del porc. Els plats es recolliran el mateix dissabte, de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 del vespre, al bar de la Pista Poliesportiva de Guardiola de Font-rubí. Hi haurà premis per al 1r, 2n i 3r plats més “marranos”.

A més, a les 9 del vespre la Pista Poliesportiva acollirà el Sopar del marrà i la truja, amb un preu popular de 5 euros. Després del sopar, en el mateix espai hi haurà festa amb la Cara B i combinats “marranos”.

Les festes de Sant Isidre continuaran el diumenge 20 de maig, amb la missa cantada a 2/4 d’1 del migdia a l’Església de Santa maria de Bellver. La missa comptarà amb la participació de l’Agrupació Coral de Font-rubí. A 2/4 de 8 del vespre, la Societat del Ball ha organitzat el tradicional ball dels diumenges, aquesta vegada amb el grup musical Pa d’Àngel. El ball serà a la Pista Poliesportiva si les condicions meteorològiques ho permeten. En cas contrari, es realitzarà al Centre recreatiu “La Cooperativa”.

Finalment, l’últim acte de les Festes de Sant Isidre d’aquest any està destinat al jovent. Des del local de joves “La Barraca” s’ha organitzat una sortida pels voltants de Font-rubí, en què s’intentarà trobar una de les mongetes amagades pel municipi pels nostres amics de Polls i Matolls.

Trobareu més informació al programa d’actes de les Festes de Sant Isidre 2018.

Participeu-hi!

Font-rubí - Festes de Sant Isidre
Font-rubí - Festes de Sant Isidre


 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Font-rubí

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Font-Rubí - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web