Can Regordosa o Torre Sant Jordi

Tiana - Can Regordosa o Torre Sant Jordi

L’edifici residencial de Can Regordosa és un casal de planta baixa i pis i jardí tancat a la part davantera. Els elements més destacats de la seva arquitectura són les obertures del pis superior que el caracteritzen com una construcció neogòtica. Es tracta d’obertures d’arc conopial trilobulat emmarcades per un trencaaigües motllurat que arrenca de mènsules esculpides.
Tiana - Can Regordosa o Torre Sant Jordi

La obertura més destacada és la que dona al balcó, amb balustrada de caràcter floral de pedra. Caracteritza aquesta obertura el trencaaigües esglaonat amb una rica decoració esculpida, destacant-ne una figura de Sant Jordi que ha donat nom també a la casa, coneguda com la Torre Sant Jordi . Per sobre d’aquestes obertures trobem una banda amb decoració floral estucada per damunt de la qual una petita cornisa la separa del capcer.
Tiana - Can Regordosa o Torre Sant Jordi
Tiana - Can Regordosa o Torre Sant Jordi

Les obertures de la planta baixa i dels laterals, encara que molt més sòbries que les del pis superior, també es troben també ornamentades per motllures que arrenquen de mènsules esculpides. Al capcer que corona l’edifici, per sobre mateix del balcó, hi ha un escut romboïdal de Catalunya amb decoració floral als extrems.
Tiana - Can Regordosa o Torre Sant Jordi

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Enoturisme a Catalunya
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web