Fira Embarrats a Sant Joan de Vilatorrada

Propera edició: 19/10/2024 a 20/10/2024

Sant Joan de Vilatorrada - Embarrats


La Fira Embarrats ens transporta a l'eclosió de la indústria tèxtil de principis del segle XX, una etapa cabdal en l'evolució del municipi que va representar un salt qualitatiu sense precedents per als santjoanencs i santjoanenques  i va deixar empremtes en la fesomia urbana encara visibles a dia d'avui. D’aquesta època se’n conserven tres fàbriques, així com el canal d'on s'obtenia l’energia per fer-les funcionar, essent Cal Gallifa la més representativa, avui convertida en centre cultural del municipi.

Amb la Fira Embarrats, el poble fa una incursió en la seva història i proposa al visitant esdevenir un testimoni d'excepció de la vida quotidiana dels santjoanencs i santjoanenques de fa cent anys. Durant dos dies, un ampli programa d'espectacles, parades d’artesania i del comerç local, visites guiades i teatralitzades a les fàbriques, teatre al carrer, mostra d'oficis i una llarga llista d'activitats transformen Sant Joan de Vilatorrada en aquell municipi típicament fabril de principis de segle, de carrers agitats, vius i dinàmics.

Embarrats és una fira autènticament col·lectiva, un esdeveniment que mobilitza centenars de veïns i desenes d'entitats del propi municipi, que participen activament dels espectacles i teatralitzacions, oferint al visitant una experiència embolcalladora i una manera diferent de conèixer el poble. 

Per a més informació (enllaç)

 

Centre informacio 1

Centre informacio 2

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web