Vinoleum, Mercat del Vi i de l'Oli de Font-rubí

Propera edició: 19/10/2019 a 20/10/2019

Estem preparant un cap de setmana de festa enfocat a gaudir dels principals productes de la nostra comarca: l'oli i el vi, a més de poder conèixer el treball de diversos artesans.

Enguany la data serà el cap de setmana del 20 i 21 d’OCTUBRE del 2018, a més a més, coincidirà amb la Festa del Most; per tant, tindrem doble festa durant el cap de setmana i això ens permetrà realitzar moltes més activitats com per exemple la típica trepitjada de raïm i els actes tradicionals que l'acompanyen.

Totes les parades seran, com a la primera edició, al bell mig del poble. Tot anirà al voltant de l’Ajuntament.

Com hem dit abans, els principals protagonistes seran l’oli i el vi i per això volem oferir diferents tasts on la gent que vingui pugui gaudir de tots els productes que fem al municipi. A part dels tast volem crear tota una zona on la gent pugui prendre una copa de vi o tastar l’oli de manera còmode i agradable, oferirem diferents concerts de música amb grups com els Trifàsic, Marc Colomé i Joan Rovira que faran un ambient agradable per poder gaudir amb família i amics d’una bona estona.

Acompanyarem l’oferta de Vi, Cava i Oli amb la gastronomia típica del nostre municipi; volem que la gent que passi pel Mercat tinguin ganes de tornar un altre dia al municipi perquè recordin aquell vi, cava, oli o plat que van poder gaudir durant aquest cap de setmana.

Volem que tots els visitants tinguin cabuda dins el nostre Mercat i és per això que vindran diferents parades d’artesans (ceramista, cisteller, espardenyer…), jocs per la canalla, tallers i pintura mural.

Font-rubí - Vinoleum, Mercat del Vi i de l'Oli


 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Font-rubí

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Font-Rubí - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web