Ecoviure a Manresa

Propera edició: 12/10/2024 a 13/10/2024

Manresa - Ecoviure


Ecoviure va néixer l'any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

La Comissió Organitzadora d'Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats.

Uns criteris d’admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s’exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d’Ecoviure.

La propera edició de la fira Ecoviure tindrà lloc entre els dies 21 i 22 d'octubre del 2023.

Els sectors representats seran l’alimentació ecològica certificada, la cosmètica bio, el tèxtil certificat eco o sostenible, les energies renovables i la bioconstrucció. Una novetat: la fira es farà extensiva als productors de proximitat amb segell de venda directa, amb el mercat de productors de proximitat que tindrà lloc només el dissabte dia 21 d’octubre.

A partir del 16 d’octubre, es celebraran les jornades professionals, al Palau Firal de Manresa, amb la participació de l’Escola Agrària, Aigües de Manresa, el Consorci del Bages per a la gestió de residus i el Fòrum d’Energia.

Una altra novetat serà l’estreta col.laboració amb el festival CLAM de Manresa (Festival internacional de cinema de Catalunya). El públic podrà assistir durant tota la setmana a projeccions de cinemes de temàtica social i ètica.

Per a més informació (enllaç) 

Centre informacio 1

Població: Manresa

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Manresa - Ajuntament
On Menjar a Manresa (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web