Mercat del Ram de Vic

Propera edició: 10/04/2022

Vic - Mercat del Ram


La ciutat de Vic té la seva cita anual amb el Mercat del Ram, un punt de trobada pel sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. Hi trobareu exhibicions i concursos ramaders, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i un ampli espai destinat a la gastronomia

La casa de pagès: un espai per conèixer el dia a dia de les masies
A l'interior del Recinte Firal, una zona dedicada a mostrar l'origen de la indústria agroalimentària de la comarca. A través de diferents àrees com el camp i l'hort, el graner, la cabanya, l'estable i el mercat, els visitants poden conèixer d'aprop el dia a dia d'una masia i els processos agroalimentaris que s'hi porten a terme. Un espai adreçat, principalment, a un públic familiar amb tallers, exposicions i activitats didàctiques.

Vic - Mercat del Ram

Vic - Mercat del Ram


Espai Terra i Cuina, productes de proximitat al teu abast
Una mostra agroalimentària, amb un espai on hi participen expositors amb oferta de vins, verdures, embotits, carns fresques, olis, pastisseria, pa i bolets, entre d'altres, i una àmplia oferta de tapes de degustació.

Vic - Mercat del Ram


Els cavalls, protagonistes a la zona esportiva
La zona esportiva acull exhibicions eqüestres, concursos de doma clàssica, salts d'obstacles o horseball, entre les activitats més destacades.

Vic - Mercat del Ram


Jornades tècniques, una aposta pel coneixement
Al llarge de la setmana del Mercat del Ram, entitats i institucions organitzen conferències sobre temes d'interès per al sector professional.

Altres mostres i activitats lúdiques
El visitant també hi trobarà mostres dels sectors turisme, maquinària agrícola ivehicles industrials, horticultura, jardineria, energies renovables i automòbils. El Mercat del Ram és també una gran festa per a la ciutadana i la ciutat s'omple d'ofertes lúdiques que complementen la vessant comercial, com concursos, exhibicions castelleres o competicions esportives, entre moltes altres. 

Horari: Divendres de 17h a 20h; Dissabte i Diumenge de 10h a 20h

Centre informacio 1

Població: Vic

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web